26.04.2024

С интерес изгледах интервюто, дадено от гениалния афгански математик и философ Мохамед Сидик Афган, за ТВ канал в град Уфа и поместено в Ютуб от Виталий Борисов.

Сидик Афган е роден през 1958 г. в семейството на афгански бизнесмен. Завършва математика и философия в СССР и още като млад учен изобретява математическата „формула на съдбата“, чрез която може да се изчислят всички събития в миналото и бъдещето, както на отделните хора, така и на държавите – по рождената им дата ( респективно датата им на създаване ). Работейки в Съветския съюз, Садик Афган изчислява разпада на огромната държава и е изгонен от страната, която е принуден да напусне в срок от 24 ч. По-късно, когато СССР наистина се разпада, Афган е поканен в Русия, среща се с политици и журналисти и дава интервюта, някои от които могат да се видят в Ютуб.

Става дума обаче за последното му посещение в Русия, тези дни, по покана на приятели в Уфа. Сидик Афган живее в Турция, но пътува из целия свят, изчислявайки по създадената от него гениална формула съдбините на хора и страни, споделяйки истината директно, без страх от силниге на деня. Това е неговият принос за спасението на човечеството. В разговора в студиото в Уфа, Сидик Афган показва своя макет на човешката ДНК и на съдбата, като обявява удивителните събития, които ще се случат в близките години. Ето някои от тях:

В момента на Земята се борят сатана и ангел. САЩ са сатаната – Русия е ангелът.

Русия ще победи във войната с Украйна ( Сидик Афган много точно заявява, че Зеленский е само образът на актьор от телевизионния екран, главата, която се показва, а шията е Западът ), НО РУСИЯ ТРЯБВА ДА ВНИМАВА ДА НЕ ПРАВИ НИКАКВА КРАЧКА НАЗАД. Не трябва да приема никакви мирни преговори, защото ще бъдат фалшиви. Всяко отстъпване ще бъде фатално.

През 2025 г. Америка няма да съществува.

Байдън не е 46-ят по ред американски президент, а 45-ят.

„Точни“ и „хуманитарни“ науки няма – това деление е изкуствено. Има една единствена духовна наука.

На днешния свят му липсва доброта, а тя е единствената неизчерчаема енергия. Колкото повече доброта даваш, толкова повече получаваш и толкова повече тя нараства в света.

Сидик Афган говори много бързо и емоционално. Говори на руски, който е позабравил в течение на дългите години, прекарани извън Русия, но въпреки всичко казаното от него се разбира от българския зрител.

Има надежда!

Милена Върбанова