12.05.2024

Анастасия Гешева

Войната на Израел в Газа все повече става последен рубеж пред осъждането на Нетаняху за корупция в Израел. След толкова години съдебен чадър над израелския Бойко Борисов, в които той допринесе за нах-сериозната вътрешно политическа криза в страната и разби партия Ликуд, към корупцията на Биби се прибавят геноцид и военни престъпления.

Разбирам, че този човек е притиснат в ъгъла и по вътрешно политически и по външно политически причини. Но да спасяваш задника си чрез смъртта на десетки хиляди жени и деца и чрез ограбване на собствения си народ, това е нечовешко.

Не човеците обаче не могат да постъпват човешки, те в цял свят са нечовеци. Все повече Биби Нетаняху се превръща във воденичен камък на шията на Байдън и ДП в САЩ. До ноември догодина страшно много неща могат да се объркат и глобалистите да се окажат напълно обкръжени. Както необратимо ще стане.

Само за сведение, израелската армия успява само при бомбени и ракетни удари отдалеч. Вътре на земята в Газа, тя търпи противодействие и провал. Ама това ще го кажат поне след година, нали живеем във времената на измислените реалности.

Анастасия Гешева