01.05.2024

Реакцията на нашите тупани Бойко, Кирчо и Брюксел по ОПОВЕСТЕНОТО УЧАСТИЕ НА БЪЛГАРИЯ В ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ с много голямо геополитическо значение, граничи с пълната политическа импотентност и издава пълната политическа зависимост на въпросните лица. Нещата по този случай са толкова сериозни, че могат трайно да повлияят на вътрешната ни ситуация и конкретно при съставяне на правителство. Наясно сме, че подобни решения не се вземат от нашите служби, а само се изпълняват по устав. Но това не освобождава от отговорност българския властови елит. Толкова са уплашени, че не могат място да си намерят. Честно казано очаквам неочакван развой на ситуацията у нас.

Утре сутринта ще разгледам подробно вероятното начало на война в Украйна. Слушам и това тази вечер – Ама май нещо било започнало! Ама човекът колко пъти ви каза, че още не е започнал? И че като започне, всички ще разберете, ама като не го слушате, ваша си работа!

В събота написах един фундаментален пост, който за час получи над 300 лайка и след това го изтрих, защото реших, че предпочитам да не ме блокират поне тези дни. Няма да повторя в момента съдържанието му, което е взривоопасно и предизвика колики моментално.

Ще го напиша утре или в други ден в сайта на Лъчезар Стойнов POGLED.EU. Ще издам от огненочервеното му исторически значимо съдържание само това, че тези политици, които ни вкарват в двете световни войни, завършват свалени от власт, а властта е отишла в ръцете на тези, които никой не е искал.
Засега няма да правя повече аналогии, за мен те се очевидни, защото хората не са готови да чуят истината.
Но ще им се наложи!

Светът вече е променен и от антикомунизма вече няма и помен!

Анастасия Гешева