19.04.2024

Екологичният човек първо се научава да разграничава важното от маловажното. Никак не е лесно!!! Светът в който живеем, дори в неговата минималност ни залива с маловажни работи с цел важните да останат извън будното съзнание на здравия дух. Затова бъдете будни, а не приспани. От крадливи управници няма да се отървете бързо, но от вашите решения в подобна среда зависи всичко – живот или смърт. Ето ви последното важно нещо, което изпуснахте:

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

От разходите на Здравната каса, която лично вие тъпчете с пари всяка година бяха изрязани 10-15% от общите изследвания необходими за вашето правилно лечение. И цели 85% от специализираните здравни изследвания от които зависи животът ви!!! Дали разбирате какво се случва? Ще ви подскажа една част. От утре вие ще плащате от джоба си и за тия неща, които сте преплатили няколко пъти от данъците си. Според българската Конституция здравеопазването е безплатно, но на практика освен липсата му, се наблюдават дълбоки и престъпни процеси в тая система. И няма никакво значение дали управляват служебниците на Радев или редовно правителство. Те заедно и поотделно се държат като васали на мафиотската държава.

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Онази отвлечената България за която тъгуваме! И която е пречупила не веднъж в историческото време гръбнаците на търговците на тютюн и кръв човешка. И пак ще го направи.

Николай Марков