16.09.2024

 

Безспорен факт е, че идиотите винаги имат преимущество над нормалните и интелигентните хора. Изумително е например как Зеленски направи политическа кариера от един прост шут. Дори най-обективният зрител не би забелязал наченки на интелект или държавническо мислене в семплия му ум, доколкото може да се говори за такъв изобщо. Дори американските му господари напоследък не могат да удържат порива му за простотии и то опасни.

Зеленски бил дал списък на САЩ /ех, тези списъци/, кои цели вътре в Русия би могъл да удари с техните /на американците/ ракети, стига да му разрешели. Интелектуално обраният не се усеща, че ако това стане реалност, не само от Киев, но и от Вашингтон може и мазно петно да не остане. Американците може да са опасни и долни гадове, но не всички са идиоти и имат останало чувство за самосъхранение.

Тоя обран ум осъзнава ли, че иска да удря с ракети държава, която е световна ядрена сила?! Осъзнава ли, че такава държава война не може да загуби, или ако загуби, то няма да остане жив свидетел на загубата по цялата планета? Осъзнава ли този как подлага народът си /или поне по-бедната му част/, на хекатомба?

Колко стотици хиляди украински мъже и момчета загинаха за милиардите на Зеленски и олигархията в Киев? Колко стотици хиляди украински деца останаха сираци заради малоумното му подчинение и вярност на САЩ? Колко стотици хиляди украински вдовици останаха сами за това, че мъжете им защитаваха интересите на семейство Байдън на фронта?

Идиотите не трябва да се допускат в политиката. И не трябва да се допуска да са от страната на държава във военни действия. Първо, жертвите ще са кланица, Второ – ще въвлекат държавата и народа си в пълна катастрофа. А може и света.

САЩ трябва да озаптят идиотизма на подчинения си пудел от Украйна, за да не отиде целият свят по дяволите.

Елена Гунчева-Гривова