26.04.2024

Тази седмица медиите публикуваха изключително приятна новина за България. Свръхсмъртността в страните от ЕС е страховито висока, а в България и Румъния е забележително ниска. Най-висока е тя в Германия и Австрия. При по-високия стандарт и по-доброто общо здравно обслужване в западно- и средноевропейските държави, тази необичайно „висока свръхсмъртност“, без никакво съмнение, се дължи на поголовното ваксиниране. Садистичен план, който в България и Румъния не проработи така, както се искаше на Бил Гейтс и подчинените му престъпници по целия свят.

Но братя и сестри българи, докато се радвате на тая вест и на провала на злодейския проект у нас, спомнете си, че прошнуровани вещери като Ангел Кунчев, Мутафчийски, Витанов, Бойко Борисов и целият Герб в комплект, Стойчо Кацаров и Стефан Янев ведно с Румен Радев, който стоеше зад тях, а също Киро, Асен и новоизлюпената шайка шарлатани на Подмяната, искаха да набодат със смъртоносния бъркоч всички българи и даже малките деца. Спомнете си чудовищния натиск, който оказваха върху българското общество. Спомнете си за смазването на човешките ни права и за сегрегацията на инакомислещите. Спомнете си хилядите изроди в бели престилки, които за пари най-усърдно сътрудничеха с убийците. Спомнете си безсрамните мисири, които пак за пари, нагнетяваха ужаса и паниката у хората. А това само по себе си е углавно престъпление.

Спомнете и жертвите на ваксините, които трябваше да избират между отровата в спринцовката – за себе си – и хляба за децата си. Те не можеха да работят, ако не се ваксинират. С ужас мисля за възможността – а за мен това е почти сигурност – че през тоя демоничен период, в който бушуваха злите сили на пЛандемията, безброй клетници, попаднали в „здравните заведения“ поради други заболявания, тайно са били ваксинирани. Не мога да спя нощем, мислейки, че странната кома, в която изпадна моето дете – „по неизвестни причини“ – се дължи именно на такова злодеяние.

Мислете, българи, че изброените глашатаи и помощници на смъртта, слуги на Молох, се движат спокойно между нас, сякаш нищо не е било и не се е случило. Властвуват, перчат се, управляват, устройват приеми, готвят се за избори, мачкат чаршафите на любовниците си, излежават се през януари на плажа на някой тихоокеански райски остров. А те превърнаха живота ни в ад и щяха да ни довършат, ако Путин не бе предприел СВО. Свидетели сме, че за една нощ Ковид-пандемията изчезна – барабар с „вопиещата нужда“ от ваксини.

Жертвите са млъкнали завинаги. Но ние ще говорим заради тях.

Никога няма да забравим. Никога няма да простим.

Милена Върбанова