05.05.2024

И така, всичко тепърва започва. Ще изловят още 500 хиляди. Половин милион! Сега стана пределно ясно защо този „смелчага” с несменяемата военна тенска беше толкова охулван напоследък в западните медии.

Беше му даден избор – или коригирате грешката си с неуспешния „nastupom“, или ние ви премахваме. Нужни са ни свежи човешки попълнения, които да оправят проблема. Много хора. И той вече обяви, че ще направи всичко. „Ще оправдая доверието. Аз ще ви ги сервирам, дори и да страдам.“

Имат ресурс от поне 3 милиона, без да се броят укрилите се в Полша, Чехия и Германия. Ако е необходимо, те ще бъдат изловени и докарани оттам буквално в рамките на една седмица, директно в центровете за мобилизация. Не всички, но сто хиляди съвсем лесно. Емиграцията е отменена, няма вече да ги спаси.

Пари определено ще има, а и САЩ, и Европа ще намерят колкото им трябва. Ще ги изстискат. Ще ги издоят. Ще ги изрисуват. Ще го откраднат.

Те могат да го направят, не се притеснявайте за това. Цифрата от 500 000 означава, че това ще бъде дълга игра и те трупат необходимото количество дърва за хекатомбата към Молох, за да ги хвърлят непрекъснато в горивната му камера в продължение на няколко години.

САЩ имат фикс идеята, максимално изчерпване на руските ресурси, сериозен спад в стандарта на живот, нарастващо недоволство от властите, разклащане на режима и неговата смяна. Те са обсебени от тази идея.

Акцентът ще бъде върху разширяването на мащаба на терористичните атаки и максималното косене на руските войни по линията на фронта (а тя е дълга, повече от 1500 км).

Точно това се случва сега, това е целта на техните „странни и уж безсмислени” атаки тук и там. Те не са безсмислени, всичко е изчислено: кой и колко губи. При това изобщо не щадят украинския народ.

Като цяло всичко тепърва започва. ТЕ няма да се спрат. Ще продължат систематично, в голям мащаб и с колективни усилия. Предстои много тежка и кървава и за двете страни касапница…

Светослав Атаджанов