27.04.2024

Пуснах си телевизора. С ясното съзнание, че отново правя грешка. Но все пак, медиите ме стимулират, действат ми като диуретик. Ето какво изтече този път….……………..

Аз напълно сериозно предлагам Цънцарова да поеме службите. Щом ген. Атанасов не може, нека да е Цънцарова! Височината им на компетентност по темата е сходна, а и двамата тропат с токче, щом стане дума за службите. Освен това и двамата не знаят какво точно означава реформа в службите, което пък от своя страна ги поставя на една и съща щайга по професионализъм в сферата.

Мен персонално Цънцарова ми вдъхва повече доверие, щото прическата ѝ е пό служебна, но не мога да отрека, че и двамата имат остър поглед и горещо сърце, както би казал другарят Джерджински. Сега, давам си ясна сметка, че от военното разузнаване може би нямат налична камуфлажна екипировка за джуджета, но пък ще пуснат една обществена поръчка за 0.5 метра плат и все ще ги омотаят в някакъв милитари сукман и двамцата.Да не говорим, че е вече е крайно време Атанасов да се оттегли в Лапландия и да даде път на блондинките с шифрограмен изказ. Ново поколение идва все пак. Компетентно, русо и оперативно незабележимо.

За целта обаче ще е нужно първо Настимир да поеме отдела за лица в неравностойно положение към Агенцията по заетостта, щото иначе няма как да стане тая ротация. Няма как да заменим едно костово безсмислие с едно телевизионно такова. Ами ако партньорски служби забележат?Искам да кажа, че вече е настъпил момента всеки да се отдаде на своя професионален порок: Ген. Наско най-накрая да започне да пише романи (доклади) използвайки личната си крипто машината “Енигма”, Киро пък най-накрая да поеме отдел “Наркотици” в ГДБОП (лелеее какви партита ще има по “Шишман”), а леля ви Асена най-накрая да се заеме с проекто-бюджета на следващия гей парад – 2 кила фльонги, 5 кила пера, и много, много любов.Не знам. И аз ги пиша едни самонадеяни, вместо да друсам маслините в двора на съседа, но пък как да замълча като действително мисля, че само Цънцарова е достойна да поеме бизнеса на Атанасов. Щото, помислете и вие! Толкова много знания и литературен талант ще има в следващата разработка “Галерия”, че дори шефът на гвианското разузнаване ще се подложи на мозъчна епилация. Само и само един ден да бъде като генерал Наско. И госпожа Цънцарова.

СЕГА ИЛИ НИКОГА! Време е за ротация! Цънцарова да поеме службите вместо ген. Атанасов!

Васил Петев

https://mediamall.info/