19.04.2024

Може да бъде изображение с текстово съобщениеМоже да бъде изображение с текстово съобщениеМоже да бъде изображение с текстово съобщение

Вероятно и вие сте прочели информацията за актрисата Диана Димитрова, която се върти в публичното пространство. Как е станала жертва на насилие пред 30 човека, как е премълчала мълчаливо 5 години защото е била в началото на кариерата си, какви страдания е изпитвала, колко унизена е била.

Абсолютно й вярвам за всичко, което е почувствала. Абсолютно й вярвам.
Малко съм изненадана от бързата, абе.. направо светкавична реакция на прокуратурата. То.. не, че и без нея нямаше да стане ясно кой, кога и защо е упражнил насилие спрямо Диана.

Сега обаче стана голямото мазало, защото …започна да излиза и друга информация, а тя не е лицеприятна за актрисата и на много от нас съчувствието ще се изпари особено, ако се потвърди достоверноста на написаното във вестник Уйкенд, а както знаем дим без огън няма. Или…иначе казано има голяма вероятност написаното в „Уикенд“ вероятно до си е самата истина.
Живота ме е сблъсквал с Вергов, били сме на почивка в голяма компания, все още не беше толкова известен и детето му беше бебе на около годинка /не съм го виждала от онези времена, дори не мога да кажа, че се познаваме – бяхме в голяма компания/. Останала съм с впечатление, че е мъжкар и кибритлия по характер. Като казвам мъжкар, нямам предвид, че е много мъжко да праснеш в сурата жена, но..

НО
Тук стигам до същината и въпроса, който ме човърка:
Защо никъде не се разглежда провокацията с думи и издевателството с думи като насилие?
Значи, в статията на Уикенд пишело, че информацията е потвърдена от 7 души, присъстващи на случилото се, че Диана му е била казвала/подхвърляла при това многократно, пред колегите им, че го мисли за гей /явто като реакция на това, че той я е отхвърлил/.
Пише за проведен от актрисата разговор със съпругата на Юлиян. И ако е вярно, че Диана се е обадила на жената – баси …🔞 . Кулминацията за мен, а вероятно и за всеки родител е, когато прочетох, че е замесено и детето на Вергов /към онзи момент 15тина годишно, ако не греша/. Става въпрос за подхвърлена на реплика от сорта :
„Не заставай между мен и Али, ако поискам ще я имам и нея“ – в сексуален смисъл.
Ако и това е вярно – мисля, че Вергов малко я е бил.

Думите на актрисата, отправени по адрес на 15тина годишно дете на актьора може да се счетат за намерение за склоняване на непълнолетно дете към разврат.
Ами това също е престъпление или ние ще нарочваме за насилие само този, на който са му скачали по главата и са му опъвали нервите до краен предел?
Като капак, докато си търсех информация попаднах на това, че под коментари на съпругата на Вергов в профилите на Марта Вачкова и др. актьори има тролски профил, които пише язвителни реплики, които са адресирани към жената на Вергов и самия него. Толкова ли е сложно да се установи кой седи зад този профил? Щото, ако се окаже, че е актрисата… образа й на жертва съвсем ще стане на пух и прах.

Може да не споделяте моето мнение, но.. със сигурност знам, че психопатите от добро не разбират, а по изнесената в публичното пространство информация поведението на Диана Димитрова е психопатско.
Абе…, как ще се обади на жена му и ще й каже да ги остави да си изживеят любовта???
и ще прави сексуални подмятания за детето му…

Ясно е, че всяка монета има две страни, вероятно Вергов е трябвало да напише жалба, но проблема е, че:
1. Масово не вярваме в работата на МВР.
2. Масово хората намират за срамно да подават жалби от този тип.
А, трябва!

Lilia Bozhkova