19.04.2024

Както посочих преди няколко седмици, войната в Украйна не върви на добре за САЩ и глобалистите. Единственото хубаво нещо беше, че макар и безкрайно отегчени от синьожълтите флагчета и тръшканията на Зеленски, поне никой не ни караше да носим маски и да се ваксинираме. Поне малко почивка от истерията. За съжаление и този момент отмина. Трябва ново средство за контрол.

И всичкото това чудо и истерия се координират от една агенция, създадена от глобалистите, в която мислят за всичко друго, но не и за здравето на хората. Е, поне мислят за здравето само на няколко човека на планетата за сметка на останалите. Бил Гейтс и САЩ са най-големите дарители на агенцията. А сега си спомнете българската поговорка, че който дава парите, той поръчва музиката. Тръмп стана много опасен за глобалистите именно с идеите си за излизане на САЩ от подобни човеконенавистни организации и съответно пресичане на потока пари и контрол върху хората. Затова и спешно го разкараха от сцената и сложиха дементен старец, който дори името си се затруднява да си спомни.

СЗО постоянно променя дефинициите за някои заболявания. И ваксини. В момента педофилията не е престъпление, а болестно състояние, което трябвало да се лекува. Пандемия е когато шепа хора се разболеят, така че може да се обяви и при десет заболели. Организацията вече няма нищо общо с медицината и науката, а единствено с политиката.

Освен здравословните последици от носенето на парцала, които изобщо не са безобидни, психическите последици са още по-тежки. Образно казано, психическото състояние е на покорство, мълчание и послушание. Все угодни за глобалистите неща. Подчертавам, че мнозинството не носеше тези парцали и за всеобщ потрес на глобалистите си е живо и здраво. Вируси е имало и ще продължава да има. Някои естествени, други – грижливо отгледани и обгрижвани от глобалистите.

Наесен ще принудят вероятно пак децата ни да се ваксинират, маскират и ще ги подложат на социална изолация. Расте едно поколение, което вече има социални проблеми заради липсата на нормално човешко общуване. За ваксините няма да говоря. Достатъчно познати имам, които имаха много тежки последици след тях. Някои пък скоропостижно се споминаха, без някой лекар да посмее да направи връзката.

Съпротивата е наш дълг. Дълг не само към себе си, към човечеството и към децата си. Но и към бъдещето. Глобалистките планове искат да разрушат света такъв, какъвто го познаваме. И наша е задачата това да не го допуснем.

Елена Гунчева