06.05.2024

Скъпи /в буквалния смисъл/ ДУПЕдати
Първо, за да не ви фанат на калъп и да ви заврат у ……, че нелегално изпращате оръжие на наркомана, решихте да легитимирате износа му към Украйна.

Все пак, трябваше да се отчетете на майка си и на баща си /САЩ и НАТО/, че ще снабдявате наркомана с оръжие. А, когато свърши нашето, ще започнем да купуваме за да го изпращаме. Нали така е рекъл Парламента? Трябва да изпращаме, ама дали имаме или нямаме е без значение.

Второ… Във връзка с първото. Разплащачите /спонсорите/ от щатското посолство и представителите на НАТО, къде вършеят из България обещаха на купените ДУПЕдати, че ако приемат решение за предоставяне на оръжие на Украйна, ще трябва да приемат и решение за връщане на тоалетната хартия при гласуването в България. Така милите спонсори ще ударят едно яко финансово рамо за да спечелят изборите тези, които трябва.

Това не е нищо друго освен един верижен план.
Да, ама нишете ДУПЕдати не мислят и не разбраха, че парламентаризма у нашенско се гътна. Това беше.

И, като погледнете, ще забележите, че тия къде гласуваха за връщането на тоалетната хартия е гласувано точно от тия ДУПЕдати, които при всеки нови избори губят все повече и повече гласоподаватели.

Е, честито за тоалетната хартия.

Поздрави: Мажд Алгафари