29.03.2024

Добро утро!

Докато политиката е професия, а не призвание, няма да се оправят нещата.
Не разбирам, по-точно много добре разбирам, как може да ходиш от партия на партия и от мандатоносител на мандатоносител като бръмбар от цвят на цвят?
Като не те иска една партия, ми веднага можеш да отидеш в друга!
Какви идеологии, какви морали, какви принципи, какви 5 лева във времената на тоталното осребряване на живота. Чудя се как още не са поискали родните и световни управници да им плащаме, че дишат.
Галунова, като не я иска Костадин, станала водач на листа в….БСП! Нерде, БСП, нерде Възраждане….
Имаше един виц за СССР, където открили нова АТЦ (Автоматична Телефонна Централа, връх на технологията в 1980-та), и казват – Ура таварищи, сега ако търсеният от Вас номер е зает, веднага могат да ви свържат с такъв, който е свободен!…………

Примери такива бол!

Това показва пълната безпринципност на политическия живот. Но това не е български проблем, това е световен глобален проблем. Професия политик.
Няма идеи, няма програма, няма вярност!!! Има само сребролюбие и кариера. Мислят се за безценни! Че без тях светът ще свърши.

С мандатоносителите е още по-тежко положението. Сигурна съм, че мандатоносител вече е продукт с цена. И съм сигурна, че тук още по-голямо е падението на морал и смисъл.

Всеки, който допуска и най-малко петно върху честността и справедливостта на своята и партийната идея, защо е кандидат за депутат, с чий мандат се регистрира и в чия партия е записан, не е от тези, които търсим и които ни трябват.
Точка.

Анастасия Гешева