01.05.2024

След снощния Референдум по БНТ и днешния панаир в НС, който тече и в момента, се убедих, че тези, които сме изпратили там, просто не стават. Това е пасмина от самозабравили се, самонарекли се „елит“, чиято единствена грижа са собствените им телеса и добруване. Но даже и за това не могат да се погрижат адекватно и без да се излагат.

Политикани, паразитиращи на наш гръб, събирайте си скъпите роклета и костюмчета, чантички от по 1000 евро и вратовръзки от 300 лева и си заминавайте по къщите. Там, ако ви е останал малко мозък, изтрийте профилите си в социалните мрежи и отивайте да пасете патки.

Толкова глупост с претенЗии скоро не бях виждала. Всеки излезе и си каза опорките и къде го стяга чепика – то не беше Украйна, то не бе евроатлантизъм, то не бяха стихове от великия Вазов, който сигурно се върти в гроба, че ползват името и творчеството си за това мизерно театро.

Хора, тези набълбукани с идеи и мераци за личен просперитет люде, изобщо не ги интересуваме, ама хич. Ние сме не девета дупка на кавала, а просто сме извън кавала /моля да ме извините за вулгарния изказ/.

Отвратена съм, омерзена съм и погнусена от тази пасмина, която сквернослови в Народното събрание!
Баста!!!!

Цветеслава Гълъбова