27.04.2024

В момента се случва нещо изключително интересно. Вероятно ви прави впечатление,че почти няма социологически проучвания, особено от най-сериозните агенции.

Също предполагам забелязвате, че сайтовете, телевизиите и мрежите са залети с реклами на Хекимян и Терзиев.

А кризисния пиар стига дотам, че Хекимян сложи кипа( традиционна еврейска шапка). Помните ли Хекимян да е мъцвал публично в подкрепа на Армения? Надали .

Свръхактивността около Терзиев също бъди недоумение на пръв поглед, като се има предвид, че той започна кампанията си много преди останалите.

Изненада беше и участието им в общите дебати на два пъти. Тези неща не са случайни и имат връзка.

Истината е, че моментът е без прецедент, защото София е на кантар. В момента дори не е ясно дори дали кандидатите на управляващите ще отидат на балотаж. При това с измервания за изборна активност малко над предните избори. Ако има малко повече масовост, картите могат тотално да се разбутат.

В момента те разчитат единствено на нихилизма, че „всичко вече е решено“. Всъщност не е. И ви го казвам не лаишки и пожелателно.

Хич не е случайна и гимнастиката на Божанков по време на комисията за машинното и изслушването на Цанов .Много хора ще гласуват на хартия този път. Много повече хора ще си проверят протоколите от секциите след гласуването.

В някои други областни центрове също се очертават интересни кантари. Отидете и гласувайте. Този път има реален шанс да бъдат объркани доста сметки на задкулисните кръгове. Направете и максимален контрол на вота като застъпници и прегледайте после протоколите по секции.

Паднат ли важните центрове, кочината ще започне да се разпада. А повярвайте ми, това е колос на глинени крака. Четете между редовете. Имаме исторически шанс!

Тодор Беленски