28.09.2024

Особено гнусно е провеждането на София прайд /защо точно прайд го наричат, не разбрах, прайд е стадо котки, а не тълпа амбриажи, ама както и да е/, точно на Черешова задушница. Все едно организаторите искат да се изгаврят с всичко свято, морално и българско на този ден. Както винаги съм казвала, нямам нищо против различните. Стига да не си навират различията постоянно и публично. Добре, де, ами ако и останалите различни тръгнат да си правят прайдове? Ако БДСМ любителите тръгнат с камшици по улиците? Или някои от другите по-екзотични странности? И това пред очите на децата ни?

В България винаги сме били толерантни, стига да се спазва добрия тон и дискретност. Но границата е нарисувани амбриажи с цветни пера, забучени отзад, да дефилират по улиците С НАШИТЕ ПАРИ! И майки да се чудат как да обясняват на децата си какво е това.

Аз съм от старата школа, която смята това различие за болест. Която трябва да се лекува, а не да се развява гордо по улиците. Точно това ни наложиха САЩ и ЕС – прайдове. А българските семейства отиват в историята. Защото прайдаджиите НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ. И хиляда закона да направят, не могат да променят един – на природата! И в стремежа си да защитят извращението, искат да осиновяват деца. Невинни деца, които да станат като тях.

Никой не им пречи да правят каквото си поискат в домовете си. Но да не ни го налагат на нас, на обществото, на децата и на държавата.

Колко милиона вече е дала България, за да могат амбриажи да се разхждат по улицата и да ни осведомяват за отклоненията си? Детска болница може и да нямаме, ама пари за амбриажи имаме!

И понеже държавата ни е превзета от амбриажи, включително в лошия смисъл на думата /нали се сещате оня виц: Моше, имам лоша новина, синът ми е станал обратен. – В добрия или в лошия смисъл? – В кой лош смисъл? – Ами взема пари и не ги връща!/, ще посоча, че освен на изчанчения софийски кмет Ушото, на никой друг не му харесва прайда. Поне на нормалните българи.

От друга страна, имам някакво успокоение. Когато се премине една граница, винаги има последствие. Содом и Гомор са пример какво се случва, когато се парадира с греха.

Впрочем ще има ли детска сцена на прайда?!?

Елена Гунчева-Гривова