10.05.2024

Срамната и престъпна „сделка“ на Денков и тези които го „турнаха“ начело на България за полушенген по въздух и вода започва да се реализира! В най-скоро време предстои Австрия да натовари първият самолет с мигранти, които управниците на България поканиха, като се съгласиха с унизителните условия на австрийското правителство.
В медиите на сглобката цари пълна тишина по темата. Никой не пита Денков къде смята да настани тези хора и как точно вижда бъдещето им у нас.

В името на собственото си политическо оцеляване управляващитте в пореден пристъп на слугинаж са на път да превърнат България в бежански лагер!

Кирчо, Бойкикиев, Борисов и Пеевски да обяснят кога и колко мигранти пристигат и какво смятат да правят с тях! И защо се опитват да прикрият, това което „договориха“ с Австрия и ни представиха за „огромен успех“? Хиляди бежанци в комбинация с огромни опашки по грниците. Това е резултата от т.нар. „външна политика“ на компрадорскта сглобка!
На тези, на които не им пука и днес са напълно безразлични, мога само да поднеса искренните си съболезнования. Когато видите хиляди да лежат по пейките в парковете ще започнете да разбирате емпирично за какво става въпрос.

Управляват ни престъпници, които ще ни оставят тежко наследство, за което ще плащат и децата ни!

Страхил Ангелов