28.03.2024

Как не ги е срам! Политическата мутроченгесарска мафия осъзна, че се самоубива покрай скандала Каскета-Боби Сарафов. Защото и на децата в детската градина стана ясно покрай „инициативата“ на кандидат-премиерката от ГЕРБ за сваляне на Каскета, че има брутална намеса на Банкянското говедо в делата на съдебната власт, която по конституция трябва да е независима.

Стана ясно и на дебилите в психиатричната болница в Карлуково, че всичко в БГ е една псевдодемократична фасада, „за да не се излагаме пред чужденците“ и да хвърляме прах в очите на невероятно простия български народ. Като усетиха, че сами си режат клона, мутроченгесарите изпратиха в праймтайма на някои уж също „независими“ национални медии няколко зовящи се пиари нещастници, за да разправят КАК НИЩО НЕ СЕ БИЛО СЛУЧИЛО, КАКВО ПЪК ЧАК ТОЛКОЗ Е СТАНАЛО, ЧЕ ТОВА БИЛО САМО МЕЖДУЛИЧНОСТЕН КОНФЛИКТ, ДЕТО УЧАСТНИЦИТЕ МАЛКО ПРЕКАЛИЛИ С ДОБРИЯ ТОН. Невероятна наглост!

Главният прокурор поименно сочи най-дълго управлявалия след Тодор Живков в историята на БГ премиер, на фона на изказвания за „политически боклук“. В същото време политическата квота на ВСС на същия този премиер-боклук започва процедура по отстраняване на въпросния главен прокурор. Каскетът верно за чеп за зеле не става, но все пак олицетворява демократична институция. По върховете на институцията се замеряха не с мръсно, а направо на.кано бельо и ти пращаш хора да говорят пред народа как нищо не се било случило.

Ако и това приемем и преглътнем, значи верно сме изключително и смайващо прости, както правдиво твърди в публичните си изказвания въпросната мутра-ченге, която аз наричам Банкянското говедо.

Емил Василев