20.04.2024

Чудя се на този див Запад! Настина му се чудя.

Стана ясно на целия свят вече, че Втората световна война не е приключила и култа на западното лидерство към Хитлер не е преодолян. Нещо повече, те така са респектирани и обладани от славата и качеството на поредния германски райх, че продължават до днес войната със всички сили и средства. И ако забелязвате основната цел винаги е Русия и нейните неичерпаеми и незаменими суровини. Но защо култът към една историческа личност не може да изгасне по естествен път? Отговорът на този въпрос е много важен.

Хитлер не е това, което се предствавя пред вас, господа.

Да, той стои в сянката на европейската история заради превръщенето на евреите във световна военна цел и това е голям проблем. Неразрешим вероятно до свършека на този свят. На това не означава, че няма и милиони хора по земята, които се възхищават на бившият военен германския лидер и неговото културно, политическо, икономическо и идеологическо наследство. Тези теми са забранени за публично обсъждане, но се поддържат в затворени общества в които членуват и днешни политически лидери. Култът към личността не е от вчера и се познава добре, особено от източните народи.

Това е докосване до една смъртна тангента, приятели! Зловеща, ако допуснем, че е реалност.

В светлината на прожекторите.

Предстои тържествено награждаване на комика Зеленски на филмовия фестивал в Кан, за най-добра поддържаща роля във филма: “ Україна – матушка русь.“ Филмовата продукция на „Уорнър брадърс“ е най-скъпия филм в световната филмова история с общ бюджет от почти 2 трилиона долара и невиждан успех. Зрителите могат да се насладят „на живо“, на всички красоти и достойнства на войната, както и да се докоснат до най-високите технологии използвани във филмовото, военното и политическо изкуство.

Филъмът на Уорнър Брадърс „Україна – матушка русь“ може де се превърне в най-гледания филм на всички времена и има потенциал да се превърне в историческа филмова сага, само ако се налеят в него още 1 трилион долара – като личен принос на всички изгубени граждани по света. И няма как мосю Зеленски да не бъде звездата, лъча и светлината му.

Гледайте този филм и се молете Господу да не ви включат в него! Освен като зрители.

Николай Марков