19.04.2024

Стигнахме до следната гара – Ниската избирателна активност става изключителен позитив за шепата хардглобалисти чрез гласуването с машини.

Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-качествено ще бъдат обработени софтуерът на машините и вкарани в парламента повече депутати от ДБ и изключителните българомразци ПП.

Това е главната причина машините да бъдат оставени в България като единствен вариант за гласуване, при положение, че не ги използват почти никъде в Европа. В САЩ чрез машините и то на Смартматик, чиито собственик е мъжът на Нанси Пелоси, и същите, които закупиха Сиела миналата година, бяха хакнати изборите В САЩ и беше отстранен Тръмп. Щом могат да отстранят американски кандидат, представете си, че у нас могат да инсталират не магаре, а стадо магарета да управлява.

Колкото повече хора гласуват, толкова по-трудно ще е да манипулират вота. Още повече, ако хората лично проверяват разписките от машините и подават сигнали за разминаване.

БСП, ГЕРБ и ДПС са глобализирани но все още зависят много от електората си. И ги е страх да се впуснат в открито предателство. Но една каросерия, която е числеността на ДБ и ПП, които не са точно партии с електорат, са в състояние да унищожат България в буквалния смисъл. Те искат да продадат всичко. И всички ни.

Що се отнася до Възраждане, там съм казала всичко, което съм намерила за смислено да кажа. Ситуацията там е много сложна, тече борба за власт вътре, защото Възраждане ще играе многократно по-голяма роля в управлението. Освен, че тече борба за власт, във Възраждане тече обичайният процес по глобализиране на всички, което става или чрез заплахи или чрез купуване. Кои, колко и дали ще издържат, предстои да видим.

Задачата е супер сложна.
За сметка на това е супер сериозна и ще определи дали ще стане още по-лошо в България или сме в състояние да преминем световните бури леко.

Със сигурност се подготвя здраво евро-атлантическо мнозинство, но дали ще се получат сметките на глобалистите ще видим. Не е сигурно, но опасността е огромна.

Анастасия Гешева