25.04.2024

Служебният министър на отбраната Димитър Стоянов бе на работно посещение в Киев по покана на неговия колега министъра на отбраната на Украйна Олексий Резников. Как само звучи „по покана“! Истината е, че са го изпратили веднага да отива там, а не са го „канили“ – новоговор, какво да се прави.

Той подчерта, че от началото на руската въоръжена агресия България е предоставила хуманитарна помощ на Украйна в размер на 448 милиона лева.

Предстои България да предостави безвъзмездно въоръжение, техника и боеприпаси, както и принос към тренировъчната мисия на Европейски съюз EUMAM е заявил лакеят, когото всички наричат „министър“ – ей така, за благозвучие.

Половин милиард за Украйна, а белодробната болница във Варна затвори заради 90 хиляди лева! Стотици наши сънародници, пострадали от наводненията в карловско, продължават да живеят във фургони! Примери – стотици.

България продължава да взима заеми с високи лихви, за да доплаща сметките за ток и горивото на гражданите си – т.е. продължава да финансира свръхпечалбите на картели и спекуланти с кредити, като ипотекира данъчните си приходи за години напред. Труда и доходите на поколения българи са „заложени“ в световния лихварски съюз!

И не стига всичко това, ами с тези заеми финансираме и една квази държава, която предстои съвсем скоро да се срине, защото се управлява от фашизоидна хунта, моделирана от САЩ/Дълбока държава.

Това е ВАШИЯТ Президент – капачка за бъдеще!

Сега остава да покани Зеленски да направи новогодишното обръщение вместо него – той и без това е наместник, така, че е същото.

Strahil Angelov