17.05.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

А, подигравахте се на Барни Ръбъла на правото, сега ще съжалявате за него! Стою кърти мивки и цепи мрака. Стою, йорист интимний /с управляващите и Козяк/, практикувал само в кантората на тати няколко години, разцепи мрака с прозрението, че без определението им на „интимна връзка“, съдиите щели да се объркат.

Всъщност оправдавам Стою Интимний – завалията не се е явявал в съд, предполагам познава съдии само покрай трапезите и надали тогава ги е питал колко им е належаща дефиницията за интимна връзка. Ако знае Стою какво точно мислят съдиите и другите юристи за него и останалото Йоридическо племе в парламента, вероятно нямаше да гъкне и щеше да си изяде дипломата.

Стою бре, съдиите са хора професионалисти. Попитай поне един съдия какво мисли за нефелното определение, което приехте. Един поне попитай! И се радвай, ако поради възпитание и опит при разговорите с хора с отклонения, не спомене и майка ти.

Стою като го гледам, надали блести с някакъв кой знае какъв опит в интимните връзки. Или пък има опит в рамките на 60 дни и наивно смята, че това са връзките. Но пък не разбирам защо се бута в материя, която явно не разбира. То и правото не разбира, ама това вече всички го видяхме.

Интимните връзки бяха разджуркани за вас от новия Барни Ръбъл на правото! Тръпнем в очакване на тълкувателни решения, които със сигурност ще са по-дълги от самия закон, за да внесат уточнения в интимните мисли на НаТка Йористката и Стою Интимният….

* Ама на снимката как величествено гледа, аааа?

Елена Гунчева-Гривова