01.05.2024

Днес чета на няколко места по медиите как ни съветват какво да правим при ядрена атака. Подминавайки глупостите как ще търсим скривалище /в Пловдив има няколко, в които дори при Апокалипсиса жив човек доброволно не би влязъл/, ще се спра на няколко неща:

-Ако знаете предварително какво ще се случи, изпийте си всичката налична ракия. Хем да не става зян, хем и да посрещнете ядрения апокалипсис по-спокоен и с леко сърце. Може и пеейки.

– Облечете си онези дрехи, които все пазите за специални случаи. По-специален от този няма да имате.

– Вземете си хартиен плик и си го сложете на главата, за да не се стресирате в последните мигове. Освен това, пликът около главата ви ще запази ракиените пари по-дълго време и може даже и да не усетите нищо.

– Върху дрехите се увийте в бял чаршаф, за да сте готов.

– Можете тържествено да тръгнете към Орландовци или съответната там част на вашия град, все пак да оставим градовете по-прилично, без разхвърляни тела навсякъде.

Ако случайно оцелеете, най-вероятно ще съжалявате. И без това в България животът е ад и без ядрена война. От друга страна, който е могъл да оцелее досега в България, от всичко може да оцелее, така че не губете надежда.

Препоръка – намерете в калабалъка, докато всички са в паника, отговорните политици и постъпете с тях така, както ви душа иска.

Последният да пусне химна и да заключи.

Елена Гунчева-Гривова