19.09.2024

education, elementary school, learning and people concept - group of school kids sitting and listening to teacher in classroom from back

България е много богата държава! Винаги е била богата. На физически и нефизически богатства. Едно от които са нейните деца. Няма какво да се обясняваме и лъжем. Сега сме в тоталитарната диктатура на демократите на онзи с рогата. Нямаме държава, която да служи на нас, имаме държава, която е окупирана да служи на него. И респективно богатствата ни отиват към него.

Съдбата на децата ни все още е в нашите ръце като родители и обществено будни хора. Не е задължително тези, които защитават децата, да имат деца. Както не е задължително тези, които ги използват за източник на енергия, да нямат деца. Гинеколожката като има 4 деца та какво, да не би да не служи на извращенията?

Докато сме в диктатура и държавата ни е в ръцете на мафията на Дълбоката Държава ние сме 2 пъти отговорни за децата си. Веднъж като родители и втори път като българи. Имаме Българският Национален Дух зад нас, имаме духът на Кирил и Методий и славянството зад нас, имаме силно духовно Присъствие тук с нас. И всички възможни земни блага, за да пазим, обичаме и подкрепяме децата си извън матрицата на глобалистите и въпреки тяхното отровно присъствие. Присъствие срещу присъствие.

Бурно е времето и още по-бурно ще става. Пазете децата! Мислих, мислих, не намерих друг момент в историята, в който децата да са били подложени на толкова много и зловещи опасности, като сега.

Анастасия Гешева