08.09.2024

С християнска Европа е свършено!

Вчерашното откриване на Олимпийските игри в Париж бе поредния парад на сатанизма и завладялото определени кръгове на Запад скодоумие.

Това, което всички видяхме снощи, е категорично доказателство за това, че белия човек е поел по пътя на инволюцията (обратно на еволюция).

Свидетели сме на това, как пред очите ни се заличава една цивилизация, на нейния залез и отмирането и. Европа вече не е културен фар на човечеството, къвто е била в продължение на векове – напротив, тя се превръща в утопия, в Пандемониум и връщане назад няма.

Травестити с деца, тринадесетия аркан (смъртта) на белия си кон, бутафорен скеч на тайната вечеря, в който Исус е представен като затлъстял трансджендър….. Това са само част от мотивите, които всички имахме възможност да видим в рамките на церемонията по откриването на летните олимпийски игри в Париж. Не знам дали не беше наложително, БНТ да сложи червена точка в ъгъла на екрана, която да алармира, че предаването не е за лица под 18 години, защото то наистина беше крайно неподходящо за деца и подрастващи!

Това, което виждате в Париж не е мултикултурализъм, толерантност и всички други глупости, с които се опитват да ви пълнят главите. Това е Содом и Гомор с цялата съпътстваща символика. За всеки зрящ човек е ясно, че нищо не е случайно и гърчещите се в сатанински танци демони и всичко останало е внимателно подбрано.

Сбогом Франция!

А що се касае до спорта, искам да пожелая успех на тези 45 български атлети, които успяха да се класират за Олимпийските игри, въпреки държавата, благодарение единствено на таланта, упоритостта си и подкрепата на близките си.

Жалко, че русофобията и политиката, която овладяните предимно от англосаксонци международни спортни институции провеждат, лиши от участие големите руски шампиони, които със сигурност щяха да променят класиранията.

Жалко, че България е представена от толкова малко атлети. За сведение през 1988 година в Сеул делегацията ни е наброявала 171 души, които се завърнаха с 35 медала, от които 10 златни. Това обаче беше Народна Република България – велика държава, върхово постижение на българския народ. Днес от величието няма и помен – всичко е разкапано, разложено и разграбено. Това естествено не подмина и спорта, но въпреки това има българи и българки, които успяват…..

Успех момчета и момичета! Аз съм баща на спортист и много добре знам през какво сте минали, за да стигнете до Париж.

Страхил Ангелов