09.05.2024

Тагарев отпаднал от великата делегация, която Денков планира да замъкне в САЩ на подмазваческа мисия! От Пентагон нямало да приемат украинстващия министър на отбраната, въпреки че вчера демонстративно натовари техниката на българската „Гражданска защита“ и я изпрати на Зеленски. Очевидно и този последен акт на отчаяние не можа да накара никой в Америка да се трогне и интереса към „делегацията“ остава повече от мижав.

Самият Денков, вчера обясни на народното представителство, че отва в САЩ да „отчете“ резултатите от т.нар. си „управление“, но така и не стана ясно пред кого точно планира да направи това. Явно зад океана вече никой не се интересува от тези подлизурковци и „партньорите“ не желаят да слушат глупостите на Денков и компанията му. Въпреки това кандидат подмазвача и пишман академик обяви от парламентарната трибуна, че имал „много приятели в САЩ“, т.е. и той познава хора и също може да им стане лакей, а не само Борисов.

Тече надпревара между някакви подлоги, която се състои в това кой е по-добър келнер и обслужващ персонал – кой сервира по-добре и по-умело налива напитки.

Води се битка за „селфита“! На кавито и лобисти да плащат обаче, вече е повече от очевидно, че никой дори не желае да се снима с тези неудачници. Това е България в момента- парий!

Видимо ядосан и с накърнена „чест“, почти приплаквайки, Денков се обърна към медии и народни представители с въпроса: „защо не ме питате за Европейския съвет, на който ходих?“. Там бил получил уверение, че Германия подкрепя България за Шенген и Еврозоната. Коя Германия бе Денков? Какво като те „подкрепя“ Шолц, като и той е политически труп като теб! Какво значение би могла да има „подкрепата“ на канцлер, чието обществено доверие се измерва с едно число и никой не иска и да чува за него? Нито този нито ти ще решавате тези неща – отивате в политическото небитие, където ви е мястото!

Това, което всичките свършиха на „великя“ Европейски съвет е, че докато тези, които ни хранят са на бунт, Урсула и лакеите и като Денков решиха да дарят още 50 милиарда евро на корумпираната клика на Зеленски и господарите му „демократи“ в САЩ. Това стана. Да напомня за всеки случай, ако Денков и ало-измамниците, които го назначиха за премиер, не са разбрали, защото са били заети със селфита по кулоарите и в близост до нужниците!

Страхил Ангелов