25.09.2024

Не мога да я разбера аз тази работа. През годините съм събрала доста реални и онлайн приятели от „Възраждане“. И всички са умни и толерантни хора. Сигурно умея да събирам около себе си светли хора.

Явно, обаче не всички са такива и рибата се вмирисва откъм главата. Туй на снимката го изпраща някаква си там Цветка (забравих и името, защото не си заслужава да го запомниш). Такива инструкции получават хората от „Възраждане“ във всеки град, където се провеждат срещи на партия „Величие“. И когато си достатъчно тъп и елементарен, за да отвратиш, дори собствените си хора, четата се превръща в чета с предател.

Що си не гледате Вашата работа и изборни грижи, ами си губите ценното предизборно време с други партии и им качвате рейтинга с глупашко поведение? В Гоце Делчев госпожата от „Възраждане“ отвори телефона си и започна да чете директно от инструкциите пред пълната зала. Дори не си беше направила труда да ги запомни! Там всички се познават и излагацията беше чутовна. Остави, че издъни четата, но и развесели присъстващите!

Приблемът с подбора на кадрите си е Ваш – и централно, и по места, ама що Ви трябва да ставате за смях точно преди избори?

НИЩО ЛИЧНО, но и да си tъп не е лесно!

Валентина Милова