28.09.2024

Както знаете всички, Сталинка ми е любимата финансово неграмотна жена.

Едва ли знае разликата между акция и облигация. Умилява, как ТОЛКОВА икономически невеж човек може да е шеф на МВФ. Всъщност, изхождайки от факта, че това е политическа организация, естествено е на амбразурата да има една вечно ухилена и изпразнена от съдържание говореща тиква.

Знаете ли, сънародници, в България отдавна е минало времето за дипломатично говорене, когато нещата касаят екзистенциални материи.

Просто не мога да се аргументирам финансово, когато пред мен има една невежа селянка с лепенка Харвард и тя, като Киро Тъпото.

Тази особа за пръв път изрича думата „България“, откакто е шеф на МВФ и вижте в заглавието точно в какъв контекст.

Как точно ще се увеличат инвестициите в България, след набутването ни в еврозоната, само тя си знае.

Завършила е политикономика в УНСС когато се наричаше „Карл Маркс“ през далечната 1976-та, а на дипломата и пише Сталинка Георгиева, обаче Харвард, майна…на курс е била.

Помните ли говориха ви че ще дойдат инвестициите, само да бутнете социализма… Помните ли, обясняваха, че инвестициите ще дойдат, като влезете в НАТО… Помните ли, че щяха да дойдат с влизането в Евросъюза… Е сега да знаете ще дойдат, Сталинка твърди, когато приемете еврото.

Това, че еврото скоро няма да го има, защото няма да има икономика в централна Европа, е далеч над интелекта на Сталинка.

Винаги гледайте базовото им образование!

При социализма политикономика в УНСС завършваха най-големите идиоти и хлъзгави партийни кариеристи.

ПП: да идва по-скоро и това евро, че най-накрая да се свърши с цялото ни политикономическо безумие наречено България днес. Тая извратена палячовщина, наречена „демокрация“, издигна на властови постове най-отвратителните хора от нацията ни. Другите бяхте смазани, третите избягахме.

ППП: До скоро мислех, че най-отвратителното поколение в историята на България е това на Сталинка, обаче от известно време мисля, че е нашето, родените през седемдесетте. Само хвърлете око на пълнежа в народното събрание. . спонтанното гадене е неизбежно.

Димитър Гетов