17.05.2024

🧌Промяната в София съсипва града и води война срещу собствените си избиратели. Дуото Терзиев-Бонев батисаха бул. Патриарх Евтимий и бул. Витоша с експерименталните си идеи за велоалеи и бус лента. Промяната води политика на инат в София.

Една част от протестиращите в центъра са гласували за Терзиев, Бонев или просто за ПП или ДБ. Сега техните избранници на инат им съсипват квартала, съсипват и движението в цялата зона бул. „Васил Левски“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Витоша“, ул. „Фритьоф Нансен“ (важна връзка към бул. „Черни връх“ и бул. „България“).

Заради ината на Промяната се създава поредната безумна тапа в София. ППДБ-Спаси София уж щяха да се занимават с кварталите, да насочат инвестициите там. Вместо това пак се занимават с центъра. Години наред като председател на транспортна комисия не допуснах този безумен проект за бул. „Патриарх Евтимий“, защото и като живущ, и като човек с познания в транспорта добре знаех, че стане ли, следва транспортен ад. Сега в София управляват умните, прогресивните и се почват золумите…

Тези хора не се интересуват от аргументи, не зачитат чуждото мнение, не искат да се съобразяват с гражданите. С блеснал поглед се имат за месии, за елит, който е готов да налага всякак собствените си виждания (колкото и шашави да са те)! Дай им власт и им гледай сеира, е казал мъдрият български народ. Само че сега сеирът е за наша сметка.

В едно съм убеден, тепърва започва съпротивата срещу тези безумци! Независимо колко време, колко усилия, колко работа ще ни отнеме, целта вече е да им изтрием освен ехидните усмивки и глупостите, които творят в София. Първата ни задача е да върнем нормалното!

Примирим ли се, отваряме вратата за още от същото, а аз не съм съгласен да живея в такъв град. Или те, или ние!

Карлос Контрера