19.09.2024

 

Глист Денков заявил, значи, че не преговарял с терористи. Като терористи той с присъщата си наглост и безочие, определи производителите на жито в България. Тези, които произвеждат пшеницата за българския хляб. Тези, които обработват земята. Тероризъм е да произвеждаш, не е тероризъм да внасяш отровно ГМО зърно, за да си получиш кървавите комисионни!

Денков, обиждаш цял един отрасъл и косвено – целият български народ. Защото този път народът е зад българските производители! Българският народ, нямам предвид небългарите -български граждани. Ние – българите, обичаме земята си. И харесваме тези, които я обработват. Може и да не им харесваме всичко, може да ги упракваме, но са ни наши! Български производители!!! И няма да ги заменим за американските ГМО любимци от Украйна!

Терорист си ти, Денков! Пикливата ти партия, както и ГЕРБ имат общо съвсем малка част подкрепа от народа. Зад теб няма никой освен американския посланик и кървави пари на небългари. Заради подобен цинизъм, простотия и откровена глупост, ако бяхме нормална държава, до един час след изказването щяха да са те изхвърлили с ритници от управлението! Но сега американците те пазят. Засега……

Елена Гунчева-Гривова