16.09.2024

Реакциите след приетата от Народното събрание забрана за хомосексуалистка пропаганда и агитация в училища и детски градини, показа на цялото общество кое е политическото представителство на педофили, содомити и въобще на знаменосците на Антихриста у нас! Това безспорно е „Демократична България“, която лидира обединението с „Продължаваме промяната“.

Ако някой е имал съмнения или нещо до момента не е било съвсем ясно, то вече всичко си дойде на мястото. Тези са проводниците на зловещия глобалистки заговор срещу белия човек, който е в ход от години, но сега достига кулминационната си точка, защото сатанистите престанаха дори да си правят труда да прикриват същността си.

ППДБ е политическата формация, която провежда идеологическата линия на неолибералните финансово-олигархични кръгове, в дъното на която стои предизвикване на масов отказ от възпроизводство сред коренните европейци, Или най-просто казано сред бледоликите! Затова са им най-нужни децата – именно там са насочени усилията, защото са най-лесна мишена, а и все пак те са бъдещето, което шепа психопати вижда като изключителна своя собственост.
Техият локален план е България без българи! На който това не му е ясно, моите съболезнования. От тук следват всичките подмерки, включени в арсенала за реализация на поставената цел, за която се плаща щедро от фластелините на финансите чрез създадените от тях специално за целта фондации, различни НПО-та и някои правителствени организации от уж „приятелски“ и „партньорски“ държави. Пълно отричане и фалшифициране на българската история, яростно налагане на атеизъм и неистова омраза към Православието, чуждопоклоничеството и ренегатщината са издигнати в култ и се налагат като нещо „модерно“. Всякави извращения по отношение на естествената човешка биология и физиология не само се толерират далеч отвъд необходимото, но и за разпространението и популяризирането на девиации и различни упадъчни субкултури се заплаща обилно. Наричат този процес „зачитане правата на човека“ и „толерантност“!

Всеки, който подлага тази „нормалност“ под съмнение и се опитва да противодейства бива отлъчен от „общността“ и лишен от достъп до каквото и да било финансиране. По този начин чрез грантове се създава псевдоелит, който да служи за пример и етално и да задава тенденциите, а тези, които пледират за истинската нормалност в човешките отношения, за изтинско изкуство и литература, за традиции, за това човеците да се придържат към постулатите на утвърдената наука, се докарват целенасочено и съвсем планомерно до просяшка тояга. Така буквално се казва на подрастващите следното: „ако искаш да си богат и успешен, стани слуга на Мамона, само той ще ти даде богатство и наслада, защото погледни онези другите как се мъчат и просят“.
Всичко е комплексно – пълен пакет от мерки за постигане на целите и осъществяване на глобалния план. Естествено икономиката е неизменна част от „програмата“. Повсеместна приватизация на абсолютно всичко от малцина „избрани“, екотероризъм и създаване на антипромишлено политическо лоби, което чрез инженерингови похвати бе вкарано в политиката.

За хората, които мислят самостоятелно и следят внимателно случващото се не би трябвало да е много трудно да стигнат до същността на схемата, която в действителност е доста елементарна и показна.
Съпротивата нараства, все повече хора проглеждат и отказват да бъдат използвани за опитни зайчета! Има надежда и помнете, че все още Бог не е казал последната си дума!

Страхил Ангелов