08.09.2024

Страхил Ангелов

Извършено е покушение срещу кандидата за президент на САЩ и вероятен победител в надпреварата – Доналд Тръмп!

Изстрелите са произведени с далекобойна карабина от голямо растояние и са засегнали дясното ухо на крайно неудобния за глобалисткия елит Тръмп, който ако оцелее до 5 ноември ще бъде избран за 51-ви президент на Америка.

Естествено, стрелецът моментално е ликвидиран, въпреки, че се е намирал извън охранявания периметър! Кой и как го е убил не се съобщава. Защо този снайперист не се е изтеглил моментално от мястото, от което е произвел изстрелите, също е въпрос без отговор. Забележете, че в прессъобщението на Сикрет сървис се казва, че стрелецът е ликвидиран минути след покушението, въпреки че е стрелял от място извън охранявания периметър. Всичко е ясно! Това е стар изпитан приьом на службите – извършителят на поръчката се елиминира, за да се заметат следите към поръчителя.

Това е днешна велика демократична Америка, която междувпрочем има богати традиции в убиването на нудобни президенти и кандидати за такива. Това е пореден тежък удар срещу авторитета на т.нар. „американска демокрация“, която до скоро се изнасяше навсякъде по света и който не желаеше да я приеме получаваше стотици хиляди тона бомби, разруха, смърт и унижение.

От тук нататък до 5 ноември, а и след това, Тръмп ще стане заложник на тези, които го охраняват и определено няма да може да продължи кампанията си със същия интензитет и да се появява и да говори на публични места пред много хора, както правеше това до момента.

Напълно е възможно изстрелите да са дадени няколко сантиметра встрани, като своего рода предупредително послание, че следващия път ще са там където трябва. Неотговорните фактори, които управляват САЩ чрез един зеленчук, какъвто очевидно е Байдън, може би не посмяха сега да убият Тръмп, защото това би дръпнало спусъка на гражданска война, като се има предвид, че знамето на Конфедерацията така или иначе вече се вее на Юг.

Този политически атентат не извършен от луд единак, а е организиран на най-високо ниво и ако не да убие Тръпм то минимум е предупреждение. „Внимавай как ще управляваш, не си недосегаем!“ – това е посланието.

Покушението срещу Фицо даде началото на открит неолиберален терор и беше предупреждение за всички, които отхвърлят вижданията на глобалистката плутократична върхушка за бъдещето на света, за тези политици, които не приемат утопичните им възгледи за „голям рестарт“, „голямо нулиране“ и „капитализъм на заинтересованите“. Днес е Тръмп, а въпрос на време е да посегнат и на Орбан, както и на всеки, който поставя господството на Пандемониума под съмнение и развенчава пропагандните митове за прекрасния нов либерален свят, пред който всички сме длъжни да изпадаме във възхита и да аплодираме непреходните идеи на шепа психопати.

Либерализмът, въпреки че етимологията на думата е „либерал“ т.е. „свобода“, навлиза в тоталитарната си фаза! А настоящият американски президент Байдън се превърна в една от най-мощните карикатури на „политик“ заради сериозните му когнитивни затруднения. Начело на уж най-мощната държава в света, която продължава силово да се опитва да налага на света своите „правила“, както вече споменах по-горе, стои един зеленчук!

Глобалните елити явно искат да ни покажат, че времето на националната държава според тях е отминало и че от формалните и управници не зависи абсолютно нищо.

Гледайки неадекватния Байдън и хаотичното му поведение на мнозина е пределно ясно, че не той всъщност „управлява“ и важните решения не се взимат в кулоарите на т.нар. „формална власт“. Байдън е посланието на властелините на финансите, с което искат да ни покажат, че с държавата като институт е свършено и идва ред на глобалната корпорация или както те обичат да го наричат „световното правителство“. Начело с Байдън, доскоро най-могъщата страна в света САЩ, започва да прилича на бананова република и това ника не е случайно, имайки предви колослния дълг на Велика Америка! Според мен е въпрос на време дядо Джо в типичния си старчески стил да обяви, че няма намерение да плаща абсолютно нищо на никой и че „опрощава“ всички дългове и желае на кредиторите здраве, успехи и дълголетие!

Плановете на „дълбоката държава“, която се е впила в Демократическата партия на САЩ няма да се реализират. Съпротивата вече е много силна и народите масово отхвърлят новия екотехноджендър тоталитаризъм и опит за неоколониализъм, които един самозабравил се сатанински елит се опитва да наложи на цялото човечество.

АЗ СЪМ С ДОНАЛД ТРЪМП! Това е положението! Добър, лош, противоречив….. няма значение. Днес е жизнено необходим на човечеството, той е част от битката срещу колективното ЗЛО, за което свят, който то не контролира е ненужен! Човечеството е в опасност, светът в момента гори пред очите ни!

Страхил Ангелов