19.09.2024

Изисканите евроатлантици от Миндя /който не е учил география, Миндя е елегантен и либерален квартал на Париж/, отново нахейтиха здраво бай Ганя, че той не бил чел, не бил пътувал, не знаел и изобщо тия парижки работи бай ти Ганя да не ги коментира.

Следователно Тайната вечеря не била тайна, не било вечеря, а пресъздаване на някаква картина, която миндилите /жителите на Миндя, да не си помислите друго/, били виждали и знаели, а бай Ганя не знаел. Защо тогава организаторите на гейолимпиадата се извиниха като за Тайната вечеря, май никой не разбра.

Също така, бай Ганя, понеже е прост и неук, е решил, че топката, подаваща се от лъскавите къси шортички на един от участниците в културната оргия, е мъжки атрибут. ПрОстАААААЦИ! Ма нищо подобно, това не е ташак, да ме извините за думата, а символ на кръговрата във вселената и виждането на организатора на шоута за интелекта на зрителите. А Бай Ганя си мисли, че е ташак работа /пак се извинявам за думата/.

Миндилите /пак повтарям за селяндурите, които не са наясно – Миндя е квартал на Париж/, виждат едно, а бай Ганя – друго. Явно е от образованието и грантовете. Бай Ганя например в голямата си част не е пребоядисал се комунист от комунистическо семейство, който иска да се представи за топ-либераст от Париж. А и Бай Ганя не получава грантове за мнението си, поради което му е през символа на кръговрата на вселената /виж по-горе/, за гейолимпиадата, за шоуто, както и за парижаните от Миндя!

Усещам си аз, че публикацията ми не стои никак изискано на фона на възторгващите се миндили /пак повтарям – Миндя е Париж/, но на несъгласните по ганьовски ще кажа: Ами ай сиктир!

Елена Гунчева-Гривова

/ганьовка от Пловдив, която дори не е стъпвала в Миндя/