04.05.2024

Родните предатели в парламента ударно си заработват постовете и придобивките, като гласуват на конвейер антибългарски решения. Този път пак ще пиша за оръжие. Но не това, което изпращаме на укрите, а това, което уж купуваме от великия ни съюзник САЩ. Платихме над два и половина милиарда лева за осем чертежа. Самолети – йок! Може би след години, ама не е сигурно. Явно много доволни от сделката, българските политици решиха да я повторят – отново ще даваме едни пари, а дори първите самолети не сме ги видели.

Знаете ли на какво ми прилича това – на данък. Данък, който плаща колонията на колонизатора. За съществуването си. Данък, че сме преклонили глава и то без бой. Данък, че сме се проснали по очи в преклонение на поредните идиоти, които искат да ни налагат ценностите си и интересите си.

Само от вноските в НАТО и ЕС можехме да увеличим пенсиите и детските надбавки. Сега сметнете и с пет милиарда какво можем да направим. Само да напомня, че когато предложих да се отделят шест милиона лева за безплатни зъбни протези за българите, ми казаха, че нямало достатъчно пари в бюджета!

Сега данъкът е в пари. Скоро ще ни поискат и кръвен данък. Напомня ли ви нещо? Робството има много лица!

Елена Гунчева-Гривова