21.09.2024

Евроатлантизъм означава алчност, егоизъм и безпределно лицемерие! Т.нар. европейска „солидарност“ се простира единствено до удовлетворяване интересите на шепа психопати и мизантропи, които твърдо са решили да погубят човечеството!

Централна Европа е под вода! Наводненията в Полша, Чехия, Австрия и Унгария отнеха човешки животи и нанесоха огромни материални щети. Урсулувата европейска комисия обаче, ни най-малко не е разтревожена от това и реши да прояви „солидарност“ с Украйна, като и отпусна нови 35 милиарда евро във вид на заем, който корумпираната неонацистка хунта на самодържеца и аватар на ултраглобалистите Зеленски, никога няма да върне.
В същото време „избранниците“ на европейските народи в бутафорния европарламент гласуваха резолюция, с която призовават да се вдигнат всички ограничения и да се позволи на Украйна или по-точно на тези, които воюват с Русия от името на Зеленски, да нанасят удари дълбоко в руска територия с западни далекобойни оръжия. Вкратце, Европейският парламент, зове за разпалване на трета световна война! Това са същите депутати, които избраха калинката на Сорос Урсула за втори мандат начело на затъналата в джендъризъм, бездуховност и икономическа рецесия Европа.

Междувременно, под одобрителния поглед на Урсулува Европа,  Израел ръководен от кървавия Нетаняху, продължава да изтреблението на палестинския народ, а от вчера бомбардира и столицата на Ливан Бейрут. Т.е. бе атакувана една суверенна държава, в която преди това бе извършен чудовищен терористичен акт от израелските служби с взривяването на хиляди електронни устройства, ползвани и от много цивилни, в това число и деца. Всичко това не тревожи европейските ръководители, които иначе много държат на международното право и спазването на правата на човека.
Дехуманизацията и цинизмът са достигнали чудовищни размери и вече няма как да се прикрият от пропагандата на матрицата, в която са вкарани европейските народи. Как така този Европейски парламент нито веднъж не призова поне да се предостави някаква хуманитарна помощ на палестинците, как не се възмутиха от това, че Израел уби над 20 000 деца в Газа, а повече от 600 000 ученици там не тръгнаха на училище тази година, защото всичко е в руини и бомбардировките не спират? Наричат себе си „цивилизовани“, но всъщност са жалки подлоги на англо-саксонската финансова олигархия и най-обикновенни циници! Европейският съюз се превръща в зомби държава, ръководена от едно задкулисие, което е поставило отпред откровенни малоумници и дегенерати, в лицето на всякакви политици, комисари и депутати.

Това не е моята Европа! И не Русия ми е враг, нито представлява заплаха за нас – врагът са тези безумци, които ударно ни унищожават отвътре.
Това в пълна степен важи и за клакьорите им в България, които провеждат целенасочен и безкрупулен геноцид спрямо българския народ. Всички тези т.нар. „политици“, формиращи някакъв псевдоелит у нас, които мълчат и чинно изпълняват без дори да помислят за последствията от действията си. Много тъжно. И всеки, който се опита да се противопостави и публично излезне и им каже „СТИГА ВЕЧЕ, БЕЗУМЦИ“, моментално бива облепен с етикети като путинист, ксенофоб и най-вече „антиевропеец“, разбирайте, че ако не сте във възторг от урсулувщината и повсеместната деградация на абсолютно всичко сте враг на „тяхната“ обединена Европа и проводник на руска пропаганда.

Жалкото е, че мнозинството от хората по начало са глупави и в злото вярват когато вече е дошло!

Страхил Ангелов