28.03.2024

Тревожи ли ви речта на Путин?

Пиар трикът на Байдън с позирането пред камерите в Киев изглежда най-малкото странен.Такава работа за обществото е неуместна в ситуация, в която украинският конфликт се превръща в бездънна пропаст за САЩ, а самият Байдън дори не мисли да посети Охайо,коментира American Thinker, САЩ.

Французите бяха помолени да коментират на сайта на вестник Фигаро какво мислят за речта на Путин, в която много се говори за интригите на Запада. Заплаха? Предупреждение? Трезва оценка? Разбира се, имаше и уплашени, но трезвите

гласове се оказаха повече.

На 21 февруари Le Figaro публикува проучване на общественото мнение на тема „Притеснява ли ви речта на Путин?“.

Резултати от гласуването: към момента на публикуването гласували-131921 читатели.

Да 44,8%

Не 55,2%

Коментари на читатели:

jackpot001: Много добри идеи.

Ян: Не ме тревожи Путин. Безпокоя се от войнствеността и слепотата на европейските народи, които вече са забравили каква е цената на конфликта. Това са хора, които си мислят, че са в безопасност, които седят на столовете си и прелистват страници в интернет. Но ако нещо се обърка утре, ако отидем твърде далеч в този регионален конфликт, тогава ще имаме война, домовете ни ще бъдат разрушени и децата ни ще бъдат убити.

Пирон: Не съм загрижен толкова за речта на Путин, колкото за неговата личност и поведение. Медиите съобщават, че той се държи много странно.

3015704:Той не ни говори.

Мнениелуцивес:Да, изказването на Путин ме притеснява, защото сега се сблъскаха две различни визии и поради това започна ескалация. Визията на Путин се основава на традиционния морал, който работи в хармония с религията. Визията на Запада се основава на свободата във всяка област, включително светския, атеистичен морал.

Демокрация и лайк:Речта на Путин не ме безпокои. Но думите на Байдън и фон дер Лайен…

Пикрос:Няма да бъда оригинален: притеснява ме, когато политически лидер говори за страданието на своя народ в която и да е реч. Подхвърлете заплахата от ескалация на военните действия и си спомнете какъв арсенал има Путин.

DenysForban: Най-голямата ми грижа е играта, която Джо Байдън играе. Това е да се въвлече Европейският съюз в конфликта.

Comite theodule de la refondation: Путин ме тревожи много по-малко от настоящата ни пропаганда! Бих искал да стоя далеч от „воините“ тук и там. Няма да се занимавам с тези господа!

Ето какво пише Daily Mail:

Посещението му беше обвито във воал на тайна. Той пристигна с влак от Полша след няколко часа път и с пресечен преспул от само един репортер и един фотограф.Сирени за въздушна тревога виеха над обсадената украинска столица, въпреки че нямаше съобщения за руски ракетни или въздушни удари.

Този пиар трик на Байдън обаче съдържа един важен нюанс: екипът на президента на САЩ се свърза предварително с руснаците, уведоми ги за предстоящото му посещение и, очевидно, ги помоли да не стрелят.

Белият дом уведоми Кремъл за изненадващото посещение на президента Джо Байдън в Киев в понеделник, според съветника по националната сигурност Джейк Съливан.

Какво пишат българските грантови,колониални парцали можете сами да прочетете.

Йордан Халачев