04.05.2024

Тролските центрове на ГЕРБ работят за Израждане. Само тези, които не могат да мислят, вече не виждат връзката между двете партии. Наивниците продължават да се вкопчват в надеждата, че това може да е различно. Но аз с очите си видях, че не е. Поредната патерица на корупцията, унищожението и хаоса, които създадоха ГЕРБ.

Троловете на Израждане се виждат из всички социални мрежи – кученца, котенца, цветенца, исторически личности. И плюят като кралски кобри навсякъде по противниците на КК и дори по тези, които си позволяват да не го харесват или пък задават неудобни въпроси и го критикуват.

Моите профили и страници също са подложени на масирана тролска атака на изрожденските тролове, които постоянно докладват публикации и профилите и сеят злъч, обиди и грозни клевети. Навсякъде, където из мрежата се напише нещо за КК или сектата му, до 15 минути като скакалци налитат троловете им и започват да плюят. Още когато разбрах за тролските им ферми и съвпадането им с някои от най-активните тролове на ГЕРБ, ми стана ясно за какво става дума.

Ако лидер си служи с тролски ферми, за да не отговаря на въпроси и да обезоръжава критиците си /които, ако е на власт, директно ще прати в Белене/, то си задайте въпроса, искате ли точно такъв фашизоид да ви спасява….

Елена Гунчева