19.05.2024

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ И ЖИВОТНОВЪДИ!

Въпрос на време е, всички славоукраинстващи инфантили да се обединят около това, че протестиращите земеделски производители са всъщност най-обикновенни агенти на Кремъл, които лично Путин захранва с милиони и сега ги е вдигнал на протест срещу вноса на селскостопанска продукция, която транснационални корпорации се отгледали на територията на Украйна!
Вече започна откровенно дебилна пропаганда, че този безогледен и дъмпингов внос всъщност ще „изцери“ инфлацията и ще понижи цените на хранителните продукти!

Подобни тези разбира се са абсолютно неверни и изцяло кореспондират с присъщия идиотизъм, с който ни заливат основните пропагандни канали!
Никакви цени няма да паднат, а само и единствено ще се увеличат печалбите на преработватели като министъра на земеделието и тези на търговските вериги и всякакви други прекупвачи и спекуланти.
Интересно защо тогава да не започнем моментално директен внос на газ и петрол от Русия, защото от там са доста по-евтини и така да се свалят цените на абсолютно всичко, тъй като стойността на енергоносителите винаги е определяща?

Инфлацията е причинена от хроничното заболяване на западните икономики, а не от забраната на внос на зърно от велика Украйна! Тя е естествен резултат от политиката на Централните банки и основно от тази на Федералния резерв, които години наред емитират абсолютно кухи ценни книжа и фиатни пари без покритие, за да може да се храни спекулативния финансов сектор! Тези икономики много отдавна са едни пясъчни кули, а Европа е на път да бъде унищожена от глобалисткия нео-либерализъм….

Тукашните евро-атлантически фанатици, които са готови да консумират и фекалии, стига да са от любимата Украйна, така и не можаха да разберат, че Байдън „отива да си ляга“, въпреки че той сам им го съобщи преди дни от Виетнам! Това означава, че или трябва спешно да се преобличат или да слагат и те пижамите.

Страхил Ангелов