28.04.2024

 

Тъкър Карлсън обявява супер разследване.

„Тъмното минало на съпругата на Макрон”

Всички отдавна знаят, че Макрон е „на грешната врата“ в секса и това няма да изненада никого. Да, самият той реагира спокойно на снимки с мургави младежи, прегърнали го свойски. Или, за това, че е имал връзка със служител от администрацията си, или с началник по сигурността от открито арабски произход. Там, на Запад, по принцип всичко това се смята за абсолютно нормално. Дори, о, ужас – и секс с жива жена.

Но тука вече, да спрем… Когато става дума за жена му, Макрон се напъва и започва да доказва, че е жена. Но светът все още не може да се убеди в това.

И сега главният разобличител на модерността, американският журналист Тъкър Карлсън, се заема с работата. Той обявява, че в следващата си емисия ще направи „сензационно разкритие” за тъмното минало на първата дама на Франция. Междувременно, най-вероятно той няма да каже нищо ново.. Защото всички разследвания вече са извършени пред него. След като заявиха, че Брижит Макрон изобщо не е жена…

През 1977 г. транссексуална жена, нарекла се Вероник, дава интервю за телевизията. Аудио сравнението на нейния глас с този от скорошно интервю с Брижит Макрон доказва, че те са един и същ човек. (Доказателство – аудио сравнението е налично).

Според американски журналисти сегашната Брижит Троние, известна още като Брижит Макрон, всъщност е нейният брат Жан-Мишел. (Семейството на Бриджит е имало шест деца). Възниква напълно справедлив въпрос: коя е майката на децата на г-жа Макрон, след като те не може да са се появили от нищото? И тук всичко е съвсем просто – по времето, когато Жан-Мишел Троние все още е бил представител на силната половина на човечеството, той се оженва за Брижит Озие, по-малката сестра на стария си приятел, който служи в една от френските специални служби . Официалните възможности на приятеля, според журналисти, са помогнали да се скрие тази измама, така че никой да не се досеща.

Единственото нещо, което американските журналисти не успяха да разберат, беше къде се намира в момента майката на децата на Брижит. Съпругата на президента не остана настрана от нападките. Архивите, които досега мълчаха за провокациите, започнаха активно да издават данни, задоволявайки любопитството на инсинуаторите, но тя заявява, че ще ги съди. Оказа се, че „изпарилият се” Жан-Мишел Троньо се оказа два пъти женен и баща на пет деца. През 2022 г. списание Blast откри дома му в Амиен, където името му беше изписано на табела близо до звънеца.

Според американски журналисти всички роднини и приятели на Брижит Макрон са наясно с нейната пикантна тайна, но през 1961 г., когато с истинската Брижит се случва нещастие, семейството решава да не разкрива тази тайна. Оттогава цялото семейство Трандже пази гробно мълчание.

Доказателствата, че първата дама на Франция е родена като мъж, обаче не свършват дотук. Най-внимателните потребители забелязаха една много интересна подробност. Английският крал Чарлз, когато се среща със съпругите на лидери на различни държави, винаги стриктно спазва дворцовия етикет и галантно целува ръцете им и съответно се ръкува със съпрузите им. Но има една жена, на която английският крал винаги дава специален знак…

Явно кралят знае, че с първата дама на Франция могат да влязат заедно в банята и после да гледат футбол с бира и бисквитки. Уви, всички скандални снимки на Брижит, Зуки ги е поставил под строга стража, вкл. и с Чарлз и не могат да се публикуват..

Ох, винаги се е знаело, че френската спалня е пълна с изненади. Освен изобилие на лубрикат, за всеки случай се намира и …вазелин!

Чакаме да видим какво ще каже Тъкър…

Светослав Атаджанов