24.04.2024

Чета заглавие на първата страница на „Уикенд“: „Васил Божков – ужилен с още 800 милиона“. Брей, потрошиха го тоя нещастен Череп! Скоро ще тръгне по просия с тояжка и вързопче из Емиратите! А виж – врагът му Буци все още има избор – да изпълни дословно заповедите на Големия брат и да се съюзи с Кирча Идиота Американски, запазвайки нощното шкафче с пачките и кюлчетата – или да изгуби милиардчето си, а барабар с него Барселоните, младите мис кюлоти и презрелите, но пълни със сладост “ прости кърджалийски п…“

Как мислите, ще рачи ли Боко да оголее и обосее – и да се присъедини към Васил Божков в пустинята? Бой на Тиква и Череп сред пясъчните дюни – това би било любопитно зрелище! А може и да се побратимят – общата сиромашия налага взаимна прошка!

Не! Това е неосъществим мираж! Сценарий за апокалиптичен холивудски филм! Разбира се, че Банкянският тарикат ще свлече потури в готовност да изпълни всички щения на господарите си! Даже няма да направи гримаса от болка – а ще се хили доволно от сполетялото го чрезвичайно внимание. Ще направи правителство с Киро и Ристе, за хатъра на мама Херо, та пушек ще се вдигне! И ще предава България по свирката на американските факири – както винаги го е правил!

Въпросът е не дали Герб ще се съюзи с ПП и Дебъ ( ще се съюзи, разбира се ) – а дали ние ще позволим на тая гнилоч да се сплоти и да ни вкара в реалната Трета световна война!

Загубено и лековерно младо българско поколение – вникни в змийската същност, която наднича зад ухилената маска на харвардските шарлатани – и не гласувай за тях! Оскотял български чиновнико – по-добре отрежи ръката си, отколкото за пореден път да дадеш своя вот за криминалната мутренска групировка Гроб и окончателно да погребеш страната си!

Колкото повече се доближаваме до Последните дни – толкова по-важно става поведението на всеки един от нас и толкова по-страховита става личната ни вина при грешна стъпка. Още повече когато тази стъпка е продиктувана от мръсна алчност за облаги! Българските „политици, чиновници, съдии, бизнесмени“ ( слагам тая престъпна паплач в един кюп ) трябва ясно да разберат, че облагите свършиха! Американските властелини на Колонията, които ласкаво жумяха и насърчаваха тукашната измет да топи лапи в меда, вече заплашително си искат вересиите! Политическите послушници и грабителите ще бъдат притиснати с драконова хватка до стената и принудени да извършат немислими, още по-чудовищни от досегашните, предателства и садизми спрямо българския народ – а след това с господарски присмех ще бъдат подхвърлени като парцали на отмъщението на тълпата – за да им се въздаде според заслугите. Никой няма да ги вземе със себе си в Щатите, по тихоокеанските райски островчета или в дълбоките градове-убежища, съоръжени в земните недра. Емиратите и Арабската пустиня ще останат за тях несбъднат сън. Ще свършат ведно с фамилиите си на клона на някое сухо дърво – като Юда! Сухо дърво, защото тия паразити унищожиха зелената природа на България!

Това те чака в близките години, уродлива сган от национални предатели! Опичай добре малкото акъл, който ти е останал! Не си навличай нови смъртни грехове! Когато чета във вестници и сайтове за отвратителните далавери на фирмаджии, прокурори, полицаи, полицаи, фармацевти, лекари и прочие мокрици – ме наляга жестоко главоболие. Физически не мога да понеса информацията за толкова страшна, повсеместна мерзост. Мярнах кратък текст за аферите на някакъв си доктор Мазнейков и благоверната му някаква си докторица Мазнейкова, уж лекари, а всъщност крадци и убийци, които за да източат многомилионни суми от Здравната каса ( при съучастието на чиновниците в нея, разбира се ), мачкат като валяк и Хипократ, и пациентите си. И … хора, може би няма да ми повярвате, но вдигнах температура! Втресе ме! Моето дете също стана жертва на мародери в бели престилки. Ако е само Мазнейков – с „маз“ да го намажем. Питам се – толкова ли смрад се натрупа в Отечеството за три десетилетия? Толкова ли окаяни мерзавци, толкова ли душегубци се нароиха в него? Та това не са българи, това е някакво друго, цвъкнато от самия сатана – племе! Дива, безчислена орда от уроди – без вяра и душа! Адът се е опразнил и демоните му са изпълзели в нашата земя! Не може да има стадо с толкова мърша!Не могат да съществуват нация и държава, покрити с такава черна, заразна, отровна некроза!

Цялата тази гнилоч трябва изгори в един грандиозен, извисяващ се до Слънцето, очистителен огън! За да оздравее Родината! За да я има България!

И това време неумолимо настъпва!

Милена Върбанова