26.04.2024

Алабализмите на к.н. нямат край. За последните 6 години, в които успешно приватизира БСП и узурпира Позитано 20, манипулациите, фалшификациите и подмяната на решения и думи, дори, на българските социалисти – се изливат като от рога на изобилието на древногръцки бог. (за който се сетите по-напред, няма значение)

Господарката на Позитано 20 има право да говори от името на всички, включително и моето, щото е „избрана от всички“.

И, тук приключва демократизма в БСП.
Днес, господарката на П20 може да влиза в коалиции с десни, полу-десни, никакви десни, зелени, полу-зелени и никакви-зелени, с никаквци на никаквато, та дори с мутрата борисов и соколът на етническа партия……..
ТЯ(!) може всичко.

Защото е „избрана от всички в БСП“.

ТЯ(!) може да загуби 700 000 гласа, да принизи партията до 24 представители в парламента и до петоразрядната скала на нищоправенето и да ти казва, че това е много – хубаво! Даже отлично, щото може да стане вицепремиер, който може да назначи още стотина от сектата й на доходоносни служби.

ТЯ(!) унищожава БСП последователно и методично през последните 6 години и едновременно с това представя това за успех.

ТЯ(!) е единственият председател на БСП през последните 32 години, който поиска мандат официално от пленума на БСП да си говори с една…., не с две мутри едновременно, за да съставя правителство. (те само това чакаха)
Това е толкова чудовищно, че няма с какво да се сравни.

Шест години – мимикрия, лъжи, лъжи, фалшификации, фалшификации, манипулации, манипулации, репресии и остракиране…… ОТВРАТ!

ТЯ(!) направи така, че 700 000 да се отвратят от БСП, като носител и защитник на великата социалистическа идея.

И, така приключва подвизаването й в поредното българско Народно събрание.
А, за следващото отново ще се нареди в първите редици, на поне две водачески места, заедно с гуцановщината. Освен, ако конгресът не реши нещо друго, разбира се.

Защото, уважаеми социалисти – това са хора – безсрамници!
Корнелиянското безсрамие през последните шест години ни струва нашето Бъдеще през следващите ШЕСТДЕСЕТ ГОДИНИ.

Нашата голяма Мечта за справедливо, солидарно и свободно общество. За мир и щастие.

Албена Шавел