26.04.2024

Страхил Ангелов

Кирил Петков (великият случайник) вчера заяви на „развален“ български, с присъщия му апломб и лудешки ентусиазъм, че ако някой случайно подкрепи предложеното от веселата му компания правителство, можело да отстъпят някои от „важните“ комисии в парламента.

Етествено, за да бъде разгадано и респективно разбрано цялото му „изявление“ е необходим своево рода преводач, който да разясни „посланието“. След това по студиата се пръкват т.нар. „анализатори“, които напоително разчепкват несвързаните фрази, които въпросния „политик“ е изпелтечил. Жалка гледка! Десетилетия наред бездейно наблюдаваме как във всички житейски области – от политиката през науката и до икономиката – посредствеността постепенно се превръща в стандарт. Колкото повече посредствени лица се изкачваха на ключови позиции, с толкова повече средняци се обграждаха, така че бездарието им да не изпъква и да се чувстват удобно. В един момент дойде времето, когато инче тесногръдите започнаха да се смятат за гении и да разпореждат на останалите какво да правят. И то изключително агресивно, настойчиво и арогантно! Бавно и почти неусетно се стигна до Кирил Петков, сиреч до дъното!

Уважаеми кукловоди, куратори и политинженери, апелирам да спрете да използвате хора със специални потребности за политически цели! Дълбоко неморално и грозно е! Срам, е ясно, че не изпитвате, но поне имайте страх от Бога и оставете това момче на мира – достатъчно го използвахте и експлоатирахте.

Страхил Ангелов