08.05.2024

За да оцелее Зеленски на власт, а оттам и цялата глобалистка световна структура, трябват няколко неща, от които две са най-важни.
Да се разшири войната и с други държави, по възможност натовски.
Да се разгърне нова „пандемия“, за да се опитат да замажат всички останали видове екзистенциални трагедии, които сложиха върху главите на хората от Запада – студ, инфлация, ваксиниране, икономически колапс.
Подчертавам, това се отнася за Запада. Изтокът – Азия, Арабския свят, имат проблеми, но не с такива размери в икономиката и определено не ги чака катастрофална зима. За някои е лято.

Украинската върхушка има спешна нужда от разширяване на войната и тя вече няколко пъти направи опити, ще продължи да ги прави. Иначе рискува изключително много първо, защото положението в Украйна е такова, че народът рано или късно ще се обърне против управляващите и второ, защото Западът рано или късно ще се умори да помага на Зеленски и най-малкото ще си потърси друг клоун.
Задължително за Зеленски и неговата шайка е да продължат да ги захранват с пари. Западът буквално го затрупа с пари този и резултатите са плачевни за него.

Преди да дам своя анализ искам да припомня, че НАТО отказа да приеме Украйна след обявяването на новите 4 области за територия на РФ, както очакваха русофобите. Освен това НАТО отказа да започне война с Русия след случая с украинските ракети, паднали в Полша.
Това са много сериозни знаци, че Западът се бои до смърт от директна война с Русия, защото такава моментално би станала стратегическа, следователно ядрена.

Първата дестинация, в която е възможно разширяване на войната е Полша. Следващата е Германия.
Това са хипотетичните сценарии, като полския е особено горещ и в момента отново се подгрява.
Включи ли се Полша, ще последва бърз ефект на доминото в целия Европейски Изток и ще настане дългоочакваното мазало в Балтийския и Черноморския басейн. Като в зависимост от ситуацията Русия ще си избира апетитните цели, които ще бъдат възпирани и възпитавани, сред тях е и България.

Що се отнася до Германия, тъй като съм фрапирана от размерите на политически безумен ва банк, игра с огъня, който прилагат Щайнмайер и Шолц, считам, че Путин няма да се церемони с тази държава, ако тя се опита да приложи това, което има намерение. Политиката на германската глобалистка върхушка е много рискова и откровено антигерманска, точно както нашата политика е антибългарска.

От другата страна, в Русия, нещата са също много дълбоко интересни.
Малцина са, които разбират, че Путин води политика, в която не просто иска да възпре НАТО и конкретно да присъедини Украйна. Последното е неизбежно поради изключително високия риск от постоянна нацификация и заплаха за Русия. Путин води политика на СВАЛЯНЕ МАСКИТЕ НА ЗАПАДА И РАЗКРИВАНЕ НА ИСТИНСКИТЕ МУ ИГРИ. Така и не се разбра това толкова месеци и години! Той може да победи Украйна, да свали всяко правителство там и надула да ги присъедини. Но не е това целта му. Украйна е средство за Русия да води глобалистката война със Запада. Това е.

При тези пари, оръжия и подкрепа, която Западът изля върху Украйна, при тази зверска русофобия, която издържа Западът в целия свят, резултатите за Запада, НАТО и Украйна са трагични!
Нито Русия загива, нито Украйна печели, нито Запада, а НАТО го гледаме в гроба и се правим, че шава.

Благодарение на тази политика на Путин, която малцина осъзнават, при всички кусури, които му намират, само за година научихме толкова много неща. А догодина колко ли още ще научим?

P.S.
За пореден път ще кажа, че най-сериозните политически анализатори, включително в Русия, освен в България, не могат и не могат да проумеят това.
А интересно, американските анализатори го проумяха много бързо и мнозина активно подкрепят Русия, защото започнаха да разбират Путин.

Анастасия Гешева