19.09.2024

Иван Спирдонов

На всички ни е позната старозаветната история за Адам и Ева. Но някои са чували и за друга библейска жена.

В Кабала пише, че първата жена на Адам не била Ева, а някоя си Лилит. Според едната версия на Сътворението, тя е била първата създадена жена. Лилит напуснала Адам, защото не искала да е „под него” – буквално (в полов акт) и преносно – мотивирайки се с това, че Бог е създал и двамата от земя, от пръст.

Лилит избягала край Червено море в земята на демоните и похотта. Там станала любовница на самия сатана.

Има поверие, че именно Лилит се преобразила на змия и дала на Ева ябълката на греха, за да докаже, че и „другата“ – Ева, не е съвършена.

Въпреки че историята за Лилит се е изгубила от канонизираната Библия, нейните дъщери „лилимите“, навестяват мъжете от хиляди години, причинявайки им нощни полюции. Затова християните ги наричали „блудници на ада“.

Има десетки неканонични писания за Лилит и моля най-правоверните християни да не се сърдят. В край на краищата дори и днес Лилит е доста известна именно като женски демон.

Да се върнем в настоящето!

Какво виждаме я наши дни? Падналите пред рогатия глобални водачи превръщат съвременната жена все повече в Лилит. И това в най-голяма степен се отнася за бялата жена, за бившата християнка от европеидната раса.

Днес тя е все по-рядко майка и все по-често – мениджър, все по-рядко домакиня и все по-често – меркантилен кариерист. Да не говорим, че жените започнаха да се състезават в спортове като бокс, борба и вдигане на тежести, започнаха да карат камиони и…общо взето, са на път напълно да изгубят женското, както, между другото се работи и сред мъжете. Те пък трябва да изгубят мъжкото.

Това е част от унищожението на нормалния пол, нормалното семейство и на нормалността като цяло. Божието творение ЧОВЕК трябва да бъде унищожено. Първо трябва да се смачка духовната му компонента. И тя вече е почти смачкана. Огромната част от бившите християни вече са сатанисти, защото са приели 7 гряха за свой морален кодекс, без значение дали са мъже или жени. Унищожението на женската същност само доразвива това цялостно разчовечване.

Дори нещо повече – унищожението на жената съпруга, майка и фундамент на семейството само по себе си води до по-бързото превръщане на всички в безполови, безродни, безрасови, безмозъчни и бездетни същества.

Но сатанистите не спират до тук. Те не искат да унищожат само духовната, нематериална част. Искат да лишат Божието творение Човек и от образа и подобие Божие. Затова и мъжете заприличват на жени, а жените – на мъже. Затова са всичките силиконови импланти, хилуарони, татуси и подобни. Искат, гадовете, колкото се може по-далеч да избяга човека от изконния образ и подобие на Бог.

Следващата компонента по пътя към материално унищожение е намаляването на раждаемостта, за което обсебената от Лилит съвременна дама играе значителна роля. В наши дни европейската жена ражда средно 1.5 деца през живота си. Но това е официапна статистика. В нея влизат и милионите мигранти жени от Африка и Азия. Иначе, ако гледаме само белите жени в ЕС, то няма да има и 1 дете средно на жена.

Нека само погледнем едно почти незабележимо днес явление – т.нар. „топли витрини“ в супермаркетите – готова храна за вкъщи. Това го има в почти всички вериги супермакети в Европа. Явно жените не бива да готвят. Те повечето и не могат. Оттам нататък – имат възможност да гледат само себе си, да се самоусъвършенстват, както и да доусъвършенстват свободата си. Като продължение на това описание на битийността на модерната жена (поне на една част в нашата бяла общност), ето и няколко тезисно представени линии на „житийна нормалност“:

Модерната жена прави кариера, става мениджър или поне марчъндайзър, за да докаже че мъжете са „рогат добитък” (както се казваше книжката на другарката Лора Зигман);

За модерната жена е супер секси да харчи безсмислено пари – колкото се може повече и повече, и, разбира се, за абсолютно ненужни боклуци.

В Западна Европа, предвид на „модността” на всякакви LGBTQR за голяма част от дамите е модно да са лезбийки, жена в мъж… или както там се наричат останалите няколко десетки джендъра;

Твърдят, че всичко това се базира на т.нар.РАДИКАЛЕН ФЕМИНИЗЪМ. Едва ли е случайно, че именно феминизъм прекрасно се римува със Сатанизъм. И не е никаква борба за права на жените, понеже те отдавна са пълни с такива, а си е замяна на прекрасната Ева – първата позната ни съпруга и майка на всички хора, със злата, проклета либералка и индивидуалистка – главният женски демон Лилит.

Надявам се повече да разберат. Също в този дух се надявам да разберат, че подкрепата за състезателки по женски бокс, борба или вдигане на тежести не е подкрепа на български спортистки, а е помощ за злите сили в борбата им за доунищожаване на Божието творение Човек!

Унищожението на жената майка, на потомката на Ева и замяната и с потомка на злата Лилит е едно от най-ужасните престъпления срещу цивилизацията, извършено от глобалистките гурута в последните десетилетия.

Иван Спирдонов