18.05.2024

Явор Дачков

Добре казано!

Разбирам шока на избирателите на ПП, че Алексей беше основен ментор на Кирил Петков в последните години, но е вярно. Когато с негова помощ публикувахме записите „Мишо Бирата“, (Алексей Петров ни ги даде, а записите бяха направени от ДАНС) ни наричаха слуги на мафията.

Помня и досега какво се изписа и каза от умните и красивите в защита на кабинета, само и само да не се обърне внимание по съществото на записите. За мен фокусът след разстрела на Алексей Петров е близостта му с Кирил Петков и срещите на бащата на Петков с Алексей. Както тогава беше гласът на Борисов в записите.

Ако има журналисти в България, трябва да питат от сутрин до вечер Кирил Петков за връзките му с Алексей и някой да бъде така добър от големите телевизии да покани баща му Петко, който очевидно, освен Лена Бориславова, има огромно влияние върху политиката в България – спира магистралата през Кресненското дефиле, прави сглобки като среща Алексей Петров с Бойко Борисов (има снимка от тази среща) и се държи като господар на България, въпреки че прилича на човек, който е пребил лекар от Бърза помощ, повикан по спешност.

Управлението на България от Харвард е такова дъно, че и най-ретроградните мутри на прехода не можеха да си го помислят.

Явор Дачков

„Гласове“