23.09.2024

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

Поредният безумен гаф и предателско решение беше сътворен от служебното правителство. България, Гърция и Румъния подписали споразумение да създаване на „хармонизиран коридор за военна мобилност“ на Източния фланг на НАТО. Колкото повече чета за творенията на българските управляващи, толкова повече ми се иска да взема едно дърво….

Какъв Източен фланг, малоумници евроатлантически? С кого ще се биете, нефелници инфантилни? С Русия? Колко пъти, бе? Колко пъти? Наполеон и Хитлер бяха като вас и как свършиха? Как си позволявате въпреки неодобрението и съпротивата на българския народ, да ни въвличате на практика във война. Аз не искам със средства от нашите данъци да се правят военни коридори на НАТО. Не искам да се свързват стратегически градове на НАТО, защото от Варна например само мазно петно ще остане.

И каква военна мобилност? Войски на НАТО ще се разхождат из България за военни действия? Оттук ще е отправна точка за фронта? Защо ни въвличате в това? Ние нямаме мъже и синове да ги даваме курбан за интересите на САЩ в Украйна! Ние нямаме българи да мрат за чужди земи. Ние нямаме хора да бъдат избивани като животни заради комисионните и славата на българските ибрикчии, служещи на Козяк.

Имам предложение. Великите краварски щати имат допирна точка с Русия през Аляска. Ами стоварвайте си там АМЕРИКАНСКИТЕ войски и се бийте, не ни въвличайте нас в това безумие! Ние срещу Русия не искаме и няма да се бием. Не искаме американски войници в България! Нито пък гръцки или румънски!

Упорито ни тикат към война. Погледнете мъжете и синовете си. И си помислете как ще се почувствате, ако ги повикат на служба и ви ги върнат на парчета, покрити с флаг /надали ще е българският, защото тази война не е за български, а за американски интереси/. Представете си картинката. Предствете си, ако от Варна се насочват оръжия и ракети срещу Русия и Русия реши да отговори. А примерно вашите деца са на плаж там. Видяхте ли снимките от плажа в Севастопол? Представете си, ако това са вашите деца. Искате ли го? Ще продължавате ли да мълчите на това безумие?!?

Елена Гунчева-Гривова

Профилът на Елена Гунчева-Гривова беше изтрит, като вече публикува от Borqna Borisova