28.03.2024

Като по учебник точно преди поредните Парламентарни избори се появи вторият списък “ Магнитски”, което лично за мен напълно доказва, че България е абсолютно зависима и директно подчинена на Американското Правителство !!!

И когато “ нашите партньори”( ХАМЕРИКАНЦИТЕ), както ги наричат от ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС ни учат на “ Демокрация” е хубаво всички ние поне малко да се замислим, преди отново да подарим властта на нечии марионетки!!!

Сигурно е “случайност”, но първият списък “ Магнитски” се появи пак точно преди Парламентарни избори?

Тогава “ Демократите” от Америка опраскаха свинята Пеевски от ДПС и бизнесмена Васил Божков, който веднага след това инициира създаването на партия “ Българско Лято”.

Напълно по “ Демократичните” правила на Веднага след изборите Американците, пришиха партията инициирана от Божков към списъка “ Магнитски” и по този начин я лишиха от възможността да участва на избори ( на всички избори), което е абсолютно и чисто отнемане на правата на десетки хиляди БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ( 49833 гласа на изборите през юли 2021г.) да избират и да бъдат избирани!!!!

Право което ни дава БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, но ни отнема Американското Правителство???

Малко от вас са се замисляли, но от Америка НЕ НАЛОЖИХА СЪЩАТА САНКЦИЯ НА ДПС, въпреки че Делян Пеевски е не просто Член, а дългогодишен депутат и основен дарител на тази партия?

ДПС си съществува в перфектно организационно и финансово здраве, а Доган и Делян продължават да разпределят порциите от властта???

Двоен аршин и прекрасен урок по Хамериканска ПСЕВдокрация..

Лично аз се чудя

Къде бяха 12 години нашите Американски “ Партньори” докато Бойко управляваше с ДПС,АБВ, ВМРО, НФСБ, ДСБ

, Реформаторски блок и кой ли още не?

Къде бяха когато политическата Мафия отнемаше бизнеса на хората, когато изнудваха всичко и всички, когато деляха комисионни от всеки квадратен метър асфалт, саниране и прочие???

Нямаше ги, защото Бойко слушкаше, Бойко се правеше на Евроатлантик , Бойко купуваше Американски самолетчета на хартия със 100% предплащане, Бойко и Доган не закачаха Американските централи, просто Бойко и Ко си бяха техните добри момчета…

А за “ Магнитски”, ами от там ми липсват доста хора, като:

Георги Гергов – мултимилионер от БСП

Кирил Добрев- мултимилионер от БСП

Кирил Домусчиев- милиардер финансиращ Герб и ДПС

Цветан Цветанов- бивш втори в Герб собственик на 12 апартамента

Валентин Златев – мултимилиардер и бивш шеф на Лукойл

Бойко Борисов- бивш Шеф на Владислав Горанов

Ахмед Доган – главен разпределителна порции

Иван Гешев – главен пазител на всички отгоре???

Няма ги още стотици крадци и продажници, които десетилетия крадат и унищожават България, няма и да ги има, защото на Американското Правителство НЕ МУ ПУКА за Българския Народ, нито сега, нито преди, нито някога, на Американците им пука само за техните Имперски интереси и марионетките, които се грижат за тях..

Утре същите тези презокеански “ Демократи” ще ни наложат новите техни проксита от ПП, ДБ и познайте… Цветан Цветанов , а всички ние трябва да се замислим дали ще се борим за Суверенитет или ще продължим да бъдем Руска, Американска, Турска или ЕвроГейска колония???

И когато днес отидем пак пред паметника на ЛЕВСКИ се замислете дали той щеше да стои рамо до рамо с всички тези политици, които ни управляват сега или щеше да ги заклейми и тръгне на война с тях???

Иван Иванов