08.09.2024

Много пъти съм си мислила, че де що проблеми има на тоя континент, все в дъното е Германия. Първата и Втората световни войни например. След това Танте Меркел, довлякла в Европа де що чужда гад има, уж под маската на загриженост /ми като сте толкова загрижени, защо имахте колонии?/. Урсузът Лайнен се доказа като корумпирана, нехуманна и глупава женица, която може да разбира от професията си, но не разбира от политика. Много са сериозни обвиненията срещу нея за търговия с влияние и корупция във връзка с поръчваните ваксини срещу Ковид-19, като семейството й активно участва в бизнеса. А на практика тя зорноволно накара европейските държави да ваксинират гражданите си с експериментални отрови. И сега в Европа много млади и не толкова млади хора внезапно умират от сърдечно съдови проблеми. Общото между тях е, че са ваксинирани и бустерни дози.

Урсузът обича парите. Обаче не обича европейците. На практика Европа се ликвидира икономически сама, за да помага на любимият пудел на САЩ – Зеленски. А европейската върхушка активно участва в поставянето на Европа на колене и надяването на въжето на врата й. Докато Европа се тресе от проблеми, европейските елити вкарват оръжия и пари в една загубена кауза и в един наркоманизиран шут.

Какво означава повторното избиране на Урсуза при цялото ширещо се недоволство към нея? На първо място, че в ЕП нищо не се е променило, освен някои муцуни. На второ място, че САЩ и европейските елити няма да допуснат промяна, която да застраши плановете им.

А, честит ви европейски урсуз!

Елена Гунчева-Гривова