30.04.2024

Урсулата изглежда все по-жалко и все по-комично начело на ЕК.
В отговор на разбунилото духовете интервю на Путин се заканва да правела специален трибунал, който да разследва и накаже Путин за престъпленията му.
Видите ли ЕС били толкова правов съюз и законът е толкова върховен, че не можело да има и едно ненаказано престъпление.

От устата на разследван за корупция в собствената му страна политик подобни твърдения за право и законност в Съюза звучат вече като извратена подигравка.
Урсулата е пореден удобен марионетен политик, който е скрит на възлов пост в ЕК от преследване в собствената му страна. Такива бяха преди нея и Юнкер и Барозо.
Отделно през нейното управление избухнаха толкова много скандали за корупция, в някои от които самата тя беше главен герой. Разследванията по всички бяха блокирани. Вкл. по Катаргейт, който разбуни духовете.

Дори последното назначение на Урсула на американската лобистка Фиона Мортът (назначена тайно от Урсула за главен директор на дирекция Конкуренция на ЕК, при положение, че тази жена довчера е лобирала и е получавала милиони от Епъл, Майкрософт, Гугъл и т.н американски гиганти) вони на корупция и лобизъм за чужди интереси от километри.

Ама всичко това няма значение защото ЕС зачита правото и върховенството на закона и единственият виновник за жалкото положение в което в момента е този съюз е Путин!
Идват евроизбори скоро, та в тази връзка първият въпрос който трябва да задава всеки от нас е кандидатът за който мисли да гласува дали ще подкрепи тази дискредитирана жена за втори мандат.

Даниел Божилов