04.05.2024

Страхил Ангелов

Утре пристигат още два чартъра с мигранти на летище София!

Над 50 души, които Австрия ни връща, заради Денков и пропадналото му правителство.

Най-вероятно Найо Тицин и Лена отново ще ме обявят за лъжец, който тиражира „фалшиви новини“, защото според тях ставало въпрос за Дъблинският регламент, а не за въздушно-капковия Шенген на Денков!

Искам да е ясно, че за мен и народа ми няма абсолютно никакво значение по силата на кой точно договор или регламент на еврочиновници ще ме залеят ислямисти!

Резултатът е идентичен. Пристигат ли? Пристигат! Денков крие ли тази информация? Крие я!

Истината е, че почти всеки ден кацат самолети с групи мигранти, а Държавната агенция за бежанците и сглобкаджиите всячески се опитват да държат тази информация встрани от общественото внимание!

Междувременно „славният“ ни премиер е на подмазваческа мисия в Киев. Дни преди оставката на недоносчето, което незнайно защо наричат българско правителство, пишман академикът завел любимите си министри при Зеленски, за да трупат точки пред Посолството, а украинският герой вече е толкова изпаднал и отчаян, че приема абсолютно всеки и е съгласен да вземе каквото му дават – като за последно.

Подлизурковщината на Денков няма край.

Пак е обещавал, че ще пожертва България в името на Украйна. Разбирайте, че ще ни продаде без да му мигне окото само и само да го потупат по рамото от Посолството и губернатора да го остави в министерски съвет или да му бъде намерен друг подобаващ пост.

Тези хора са лишени от елементарно човешко достойнство и каквато и да било чест! Истински нищожества!

Денков – дупелиз!

И в заключение искам да се знае, че не пледирам да съм нечий „спасител“.

Целта на „Първо България“ е да поставим утвърдената вредна за народа политика под натиск и да разобличаваме лъжите на тези, които превзеха държавата ни!

Страхил Ангелов