04.05.2024

Страхил Ангелов

Измина седмица от атентата в Москва, при който загинаха поне 150 души, а над 500 бяха раненени! А у нас се изтърколи още един тридневен работен цикъл на Народното събрание, в който за пореден път станахме свидетели на викове, крясъци и примитивна предизборна агитация.

Много е тъжно, жалко и цинично, че нито една парламентарно представена партия не инициира парламента да приеме декларация, с която да осъди терористичния акт в Русия и официално да изрази съболезнования на жертвите. Нещо, което е напълно нормално и човешко, не бе направено от никой само защото убитите хора са руснаци и изказването на съболезнования не се толерира от посолството. Атлантическият съвет на България им забрани да исказват съболезнования и те покорно се подчиниха. Жалко и тъжно е поведението ви дами и господа! Позорно! Всяко зверство явно е приемливо и дори похвално след като е извършено срещу руския народ, който според евроатлантическата доктрина, лансирана от шепа самозабравили се служители на Сорос, няма право да съществува!

Как не се намери един български „народен представител“, който да внесе предложение за приемането на подобна декларация! Никой, нула! Уплашиха се, защото вече стана ясно, че любимата им Украйна е замесена в това гнусно престъпление и се свиха като мижитурки, с надеждата, че покрай жалките им крясъци и просташките им изстъпления, случилото се ще се забрави и общественото внимание отново ще бъде насочено към сивото ежедневие, които тези хора ни докараха с мерзкото си нахално и арогантно поведение.

Това според тези, които сме избрали не било най-важното в момента. След като човешкия живот не е важен за тези представители на народа, то кое според тях е по-важно и изобщо кое по-точно ги интересува и какво търсят там? Какво срамно и недостойно има в това да проявиш ЧОВЕЧНОСТ и да осъдиш масовото убийство на невинни хора, където и да се е случило това и независимо от тяхната раса и националност. Или според „новите ценности“ мира и човешкия живот не са нещо, за което си струва дори да се говори – те явно вече не са нещо, за което трябва да се води борба и не са приоритет.

А отстрани стоят шепа индоктринирани девианти, които се наричат „журналисти“ и с телешки ентусиазъм пригласят в общия хор на дехуманизираната политическа върхушка, която е готова да подмине с лека ръка и да оправдае всяка низост и престъпление стига това да им донесе някоя и друга червена точка пред външните им приятели и партньори – пред истинските им началници и господари.

И за съжаление няма как да е иначе и няма защо да се очаква нещо различно от лакеите на на едина напълно деградирала и озверяла европейска върхушка, която ежедневно ни залива с милитаризъм и откровенна ксенофобия граничеща с чиста проба нацизъм!

Някой си Туск, който узорпира властта в Полша, говори за нова военна ера! Макрон иска да праща френски войски на изток, а Урсула и Шарл Мишел ще качват европейската икономика на „военни релси“. В същото време Борел в изблик на откровенност обясни, че не помага на Украйна от щедрост или защото много обича украинци, а за да защити интересите на САЩ!

А някакъв пропаднал естонец, който е поставен начело на тази държавица обяви, че когато Русия нападне той ще я срази. Единствено не става ясно кога някой от руска страна е обявил, че предстои подобно „нападение“. Явно то съществува само в болните соросоидни мозъци на инфантилите, които управляват европейските народи от името на американската дълбока държава и в интерес на шепа психопати, които властват над света, чрез спекулативните си капитали!

Това е Европа днес – деградирала икономически, морално, културно….колос на глинени крака, чийто верен сателит е България чрез нейния прогнил елит. Превърната в незначителен второрязряден геополитически играч от разни Урсули и Бореловци, който борави с примитивна риторика, включваща предимно смешни закани и обиди.

Фактите не спират да съществуват, само защото някой ги игнорира!

Страхил Ангелов